Zase zle sny - vyklad kto sa rozumie

Príspevok v téme: Zase zle sny - vyklad kto sa rozumie
janinka111

Chcem vas poprosit o radu, sniva sa mi uz dva krat za 1 tyzden vypadnutie zubu, viem ze je to nieco zle, ale aj tak sa pytam vramci suvislosti...teda ze len tak niekde sedim a zrazu citim ze zub na ktorom mam teraz mostik si len tak dokazem vykyvat a vybrat z ust, ostava mi tam velka diera, za par dne to iste iba si ten zub prezeram a zistim ze je uplne zdravy......za par dni zase cesem si vlasy a na hrebeni mi ostavaju chumace vlasov tmavych, aj ked som realne blondina....co to moze znamenat??

Dadka77

Mne sa 4x do tyzdna snivalo ze mi vypadavaju zuby. Bolo to prvy krat v zivote co sa mi nieco take snivalo a este tak casto tak som si vyhladala co to znamena. Nasla som si smrt blizkej osoby. Kedze som akurat byvala v CZ a rodinu mam na SVK pondelok som pisala mamine s tym ze co sa mi snivalo a ze mam zly pocit. Ona ma samozrejme ukludnovala ze su vsetci v pohode a asi som len vystresovana zo svojich problemov atd...v stredu mi volala ze je babka v nemocnici vo vaznom stave. Babka byvala s mamou a ked som pondelok pisala nic jej nebolo vsetko bolo v pohode. Stav sa jej len zhorsoval a v nedelu zomrela. Od vtedy uz sa mi to nesnivalo.

sab_ča1

mne sa snivalo že som sa objavila vo svete minecraftu,takej hry a mala som tam niečo hladat,ale som sa nato vykašlala a išla som za takym chlapcom a prišli sme do šatne a on išiel preč cez dvere.Za dverami boli aj moji rodičia a hovorili že naša babka umrela a že či mi to maju povedat a v ten okamih som sa rozplakala a zobudila zo sna

mary-anne

čo sa týka tých zubov a ich vypadávaniu v sne, tak u mňa to úplne sedí!! ale neráta sa to len na blízkeho človeka ...
ked doma poviem, že sa mi to snívalo, všetci majú zimomriavky, lebo vždy niekto na to zomrie .. či už v rodine, alebo v našej dedine ... ale pravidelne! (škoda, že v sne nevidím, kto zomrie, iba tie hnusné zuby cítim, ako vypadávajú, bleee :/ )

dsdsds

Co je v sne je vacsinou opak v skutocnosti,povedal by som ze ten zub mas v poriadku a je uplne zdravy,napr. ked zomries v sne tak budes dlho zit, ked budes chora v sne tak budes zdrava atd.,ale zasa zub moze nieco symbolizovat,ak mas z toho blbi pocit tak si pozri nejaky snar na internete,pouzi google.

cup-cup

No mne sa naposledy snívalo, že ma u nás v dome naháňali medvede. Schovala som sa pred nimi v kúpelni. Jeden mi sedel pred dverami a druhý mi vyhodil morčatá z okna. A toto znamená čo? :DDD

nikaaaaaaaaa

Stale sa mi sniva že som tehotná....neviete čo to znamená ???...už som aj porodila dieťa v tom sne najksor som mala len velke brucho...čítala som že to znamena smrť...je to tak ???

rena23

Podla klasickej psychoanalyzy zuby zanmenaju rozhodnue by tom mohlo znamenat, ztia, takze mas pocit, ze sa nevies rozhodnut/ menis rozhodnutia / mas pocit, ze si sa rozhodla nespravne. Vlasy su krasa, ale aj zivotna sila... Mozno mas pocit, ze Tvoj zivot stagnuje/ straca zmysel/ prestava Ta bavit... Ale inak suhlasim s psychoskou - pri terapii mas hladat vlastne vysvetlenia a vyznamy, tie klasicke vysvetlenia Ta mozu iba nasmerovat, ale aj zmiast. Preto si poloz otazku, co pre Teba zuby/ vlasy& znamenaju a odpoved urcite najdes sama. ;-)

psychoška

Povera hovorí, že sen o vypadávaní zubov znamená, že človeku niekto blízky zomrie. Osobne tomu neverím, ale je pravda, že takéto sny bývajú veľmi nepríjemné.
Neviem, či si prežila nejakú zubársku "traumu". Ja áno (prvé vŕtanie na ktoré som nebola vôbec pripravená, zubárka sa do mňa bez výstrahy pustila :)) a preto ak sa mi sníva o vypadnutí zuba/ov/ viem, že som kvôli niečomu nervózna, vystrašená a vystresovaná.
Zuby a vlasy sú súčasťou ženskej krásy, ak o ne v sne prídeš, stávaš sa škaredou. Z tohto hľadiska by sa tvoje sny mohli týkať obáv z toho, ako ťa vníma okolie. Možno máš pocit, že musíš vždy vyzerať dokonale, možno si neistá, čo sa tvojho výzoru týka.
Ak by si svoj sen preberala so psychológom, v prvom rade by sa ťa spýtal, aký máš z tých snov pocit. Ako sa cítiš v sne bez zubov a vlasov a ako sa cítiš po prebudení a čo ti napadne ako prvé.