vykrucanie ruciciek

Príspevok v téme: vykrucanie ruciciek
jaja25

mozte mi prosim poradit... mam 8 mmesacneho synceka,ktoremmu idu zubky a asi 4 den mu zacalo vykrucat rucky... trva to niekolko sekund a ma to asi 10x denne.bojim sa aby to nebolo nieco vazne. u doktora som snim este nebola,stale to prikladam k bolesti zo zubkov.pred tym take nic nemal... nema ani teploty.mozte mi prosim poradit z coho to moze mat??? dakujem velmi pekne

jaja25

ahojte,boli sme v sobotu na pohotovosti a doktor povedal,ze ma zapalene hrdielko,tak preto ho striasa,ze moze mat vnutornu teplotu... tak som rada,ze sa nepotvrdilo moje tusenie... dakujem pekne aj vam za rady...;o)))

radana

jaja,necakaj a zajdi s nim na pohotovost.Nemusi to byt epilepsia,aj ked to strasanie a vykrucanie rucok...no neviem.Moj syn ma tiez epi,maval male zachvaty a pod liecbou je stabilizovany bez zachvatov uz dlhe roky..Urcite zajdi na tu pohotovost...

jaja25

ked sa mu to stane,neplace,dycha normalne...nevidim na nom ziadne zmeny,iba to striasanie a vukrucannie ruciicek,ono to vyzera,ako by ho striaslo,ale stym aj vystrie rucky pri telo.. dnes sa mu to opakovalo castejsie a aj v dlhsich intervaloch cca 10sekund.teraz isiel spinkat,uvidim ako bude ked sa zobudi,ale nemyslim si,ze to bude lepsie,tak s nim zajden na pohotovost...na 112 sa mi neda volat,lebo zijeme v UK... ale dakujem velmi pekne za rady...myslite,ze keby je to aj epi,tak z toho vyrastie??

radana

ceky-skludni hormon.Staci,ked si ludia precitaju tvoj posledny prispevok,akym stylom debatujes a vyjadrujes svoje nazory a urobia si o tebe sami obraz.Takze mozes svoje teorie spliechat okolo seba-laicky povedane,chleba ti dam,ale rozum do hlavy ti nenalejem,s inteligenciou sa musis narodit.Pekny den ti prajem :)
A este jedna poznamocka-nechaj na ostatnych,aby mali aj oni svoj nazor.Nevtlacaj kaleraby druhym ludom do hlavy.Nikto ti tvoj nazor neberie...Hauk :)

ceky

radana, prečítaj si to ešte raz a možno pochopíš že je to k téme až až :)...to čo tu vy popisujete je na 95% z očkovania. Ja si myslím, že najpodstatnejšie je zistiť príčinu a predchádzať jej ...NIE? Lebo podľa mňa je to najlepšia vec akú môžeš urobiť takže je MIMORIADNE dôležitá.
pokiaľ ide o to bububu, tak to dokonale robí jajka001_(a nemyslel som tým teba)...preto som sa k tomu vyjadril tak ako som sa vyjadril. Tak nerob strašiaka zo mňa :) keď som ten kto ti o ňom povie!!!! Neviem prečo si taká sťahovačná. Ty si predsa len hodnotila možné variácie. Nepovedala si holou vetou že to bude asi... Keď veciam nechápeš, tak buď radšej ticho. Nerobím bububu ale zoznamujem s realitou. Takže neprekrúcaj:) Nikde som nenapísal nič čo by zbytočne plašilo. Pokiaľ sa bojíš pozrieť realite do očí tak si len obmedzenec čo bude radšej klamaný a zabíjaný:) Iba som ju oboznámil s pravdepodobnou príčinou horšej diagnózy ktoré popisujete vy, prípadne budúcich diagnóz. Takže neviem kto robí bububu. Ja len ukazujem na strašidlo aby potom neplašilo formou vašich príspevkov :) očividne je pre teba lepšie aby som ti o ňom nepovedal. potom si ale tupá...Si tupá? stačí povedať a nestojíš mi za čas :) Nezaujíma ťa globálna genocida? prosím, tak si hlúpo ďobkaj na svojom dvorčeku pokiaľ nepríde čas aj na teba ;)

radana

Prave preto treba zajst na odborne neurologicke vysetrenie,kde ti po vysetreni povedia,ci bol nejaky nalez na eeg,alebo nie.Byvaju rozne druhy epi zachvatov,ktore sa prejavuju uz od 5-10 sekundovych zahladeni az po tazke zachvaty.Ked som bola so synom v nemocnici,bol tam napr.chlapcek,ktory mal epi zachvaty,ktore sa mu prejavovali tak,ze par krat za den prisiel za maminou a povedal jej ze sa mu cela hlavicka "toci".Vystrenie potvrdilo vyboje v mozgu a po nasadeni liecby bol v poriadku.Takze ako bibi pisala,nemusi to byt nic vazne a na druhej strane sa moze jednat o vaznejsiu chorobu..Ak sa to synovi prejavuje aj dnes mohla by si naozaj zvazit aj tu detsku pohotovost...

bibi1234

Ja sa domnievam, ze by to mohlo byt aj nedostatok magnezia a teda ista forma krcov, nieco podobne som vraj mala, ked som bola mala-ziadne neurologicke nasledky, dokonca som vystudovala aj VS:))) zalezi na tom, kde byvas, ale ja by som asi hned zasla na pohotovost, kedze je vikend, pripadne by som zavolala na 112-ludia tam volaju aj s vacsimi hlupostami... este si nam neopisala, ci pri tom aj place, ako casto to ma, aky vplyv to ma na jeho dychanie, ako sa pritom sprava