Kyslíková terapia

RNG

Reagujem na tu "kyslikovu vodu" a podvodne tvrdenia okolo nej
www.chem1.com

Teraz z hladiska fyziky:

Spotreba kyslika v tele je velmi vysoka, tych par miligramov z tej okyslicenej vody na tom nijak zvlastne nemoze zmenit.
Inac pri 4 atmosferach tlaku sa podla tabuliek rozpusti vo vode len 60 mg kyslika, takze neviem odkial maju ti s "kyslikovou vodou" tych 2000 mg na liter.
www.engineeringtoolbox.com
A 60 mg kyslika dostavame do tela s kazdym nadychnutim, takze kde je ta vyhoda kyslikovej vody??
Naviac ked tlak uvolnime spat na 1 bar=atmosfera, kyslik okamzite vysumi

Dychanie cisteho kyslika pri cviceni(EWOT) prekyslici telo podstatne.
Este viac pomoze mierne zvyseny tlak na 1.4 atmosfery(HBOT=hyperbaricka komora), kde sa okyslici nielen krvi ale aj lymfa v tele, tj kyslik sa moze dostat aj na miesta, kde je zablokovany krvny obeh.
V USA to casto pouzivaju na zrychlenie hojenia(pooperacne po urazoch) skratenie roznych rekonvalescencii a pri mozgovych porazkach, aby neodumreli nedostatocne okyslicene casti mozgu. Takto dostanu cast kyslika aj mimo krvneho obehu.

rosalina1

Kylsíkovú terapiu tzv. okysličenú vodu mám už doma. Som veľmi spokojná. To, čo o nej píšu, je pravda. Objednala som si ju na: www.okyslicenavoda.sk ......ďakujem za odporúčanie :)

jednorozec

ta kyslikova voda sa mi moc nepozdava. znie to ako nieco z coho sa lahko vyvvynie respiracna alkaloza a hyperventilacny syndrom

razos

Inhalácia kyslíkom je dobrá, ale ja by som odporúčala kyslíkovú terapiu-pitím.Je to voda, ktorá obsahuje veľké množstvo kyslíka a je účinnejšia ako pri dýchaní kyslíka. Dá sa zakúpiť kyslíkový sifón za 160Eur a môžete si robiť kyslíkovú terapiu každý deň v pohodlí domova. V prepočte je to oveľa lacnejšie.Možete sa bezplatne zaregistrovať a objednať na:www.okyslicenavoda.sk