festival POHODA!!!!!!!!! Ako sa najlepšie dostať zo stanice na letisko???

anandang

no, podľa mojich teoretických výpočtov by sa to do polhodinu s využitím taxíka dalo... ale nepočítala som s ruchom okolo pohody a hľadaním stage-u, to je pravda :) tak teda zvolím ten skorší termín :)

líštička

Nemáš za čo :)
To je vlastne jedno, či nastupuješ na brigádu, alebo sa len stretávate, ak je raz dohodnutý nejaký termín, tak je povinnosťou slušného človeka ho dodržať. Samozrejme, vždy sú tu nepredvídateľné okolnosti, lenže tie tvojom prípade neplatia, lebo ty si sa pre neskorý príchod rozhodol sám a tým pádom si ho vedel predvídať. Ak si mám vybrať medzi 3 hodinami čakania a polhodinou meškania, radšej prídem skôr a budem čakať, lebo meškanie považujem za neslušnosť voči tým ostatným.

anandang

nemám nastúpiť, iba sa vtedy stretáveme... podľa teba je lepšie prísť o 8.30 do Trenčína? lebo z tých dvoch možností mi pripadalo 10.30 schopnejšie...

líštička

Fíha, ty máš ale odvahu, máš nastúpiť na brigádu o 11 00, pričom len o 10 30 prídeš na stanicu. Nič v zlom, ale v tom čase bude kvôli Pohode v Trenčíne špička (zásobovanie, interpreti, atď), nehovoriac o tom, že ťa nedovezú priamo na letisko, ale len k nozdrovickej bráne a ty potom musíš ísť peši a nájsť miesto, kde sa máš hlásiť. A to chceš stihnúť za polhodinu...nehnevaj sa, ale ty si buď Superman, alebo máš nezodpovedný prístup k práci.

anandang

kvôli brigádnickej práci tam musím byť už o jedenástej... bus č. 2 je ok, ale o 10tej vôbec nechodí... ďakujem za rady, asi predsa len využijem to taxi... btw, taxi bažant pohoda 6,5e zo stanice? nie je to trochu veľa?

líštička

mimochodom, načo tam ideš tak skoro - areál a stanové mestečko vraj otvárajú až o štvrtej, to tam budeš trčať 5 hodín pred bránou???