Nebaví ma žiť s mojim mužom

Príspevok v téme: Nebaví ma žiť s mojim mužom
marlenn64

Som 13 rokov vydatá, mám niečo po 40-tke a nebaví ma žiť s mojim mužom.Nie je zly len taky zvlaštny.Za cele tie roky si nepametam, žeby sa on začal so mnou o niečom rozpravať,nič mi nepovie o svojich rodičoch alebo súrodencoch,jeho mama vie o ňom viac ako ja,bývame v dome ktorý postavil za slobodna s otcom, lebo si nevie predstaviť život v paneláku ale jeho najoblubenejšia činnosť je pozeranie telky v ležiacej polohe,dom ešte nieje dokončený a už ho treba opravovať ale "niet za čo",o deti sa stará, vozí ich zo školy a do školy, pozerá s nimi telku a hrá s nimi hry,ale že žijeme od výplaty k výplate, a deťom okrem iného treba aj kúpiť niečo na oblečenie,aj s nimi niekam ísť aj im niečo našetriť,to ide nejako mimo neho.

janab

Ty si nespokojná, on je určite tiež nespokojný. Otázkou je ako dalej? Nuda vo vzťahu býva niekedy nebezpečná. Je ťažká doba a ak to u neho nie je lenivosť, ale únava, že vylihuje, tak to akceptuj. Ak je milujúci a starostlivý otec, tak to je fajn. Mala by si s ním viac komunikovať, aj ked jemu sa asi nechce...možno sa pýtaš občas hlúposti?..odľahčiť manželské problémy, mať zábavnú poznámku, vedieť sa spoločne smiať na blbostiach a občas vyjsť von z baráku na výlet s deťmi, venovať sa viac samy sebe. Ale určite niečo rob, lebo on akosi stráca záujem o majetok a teba..sa mi zdá.

hector

Tak s nim nezi, kto ti kaze? Sa zbal a odchod. Myslim, ze si riadne rozmaznana furia. Na teba by trebalo, aby si mala nejakeho riadneho, primitivneho ozrana za muza a potom by si si mozno uvedomila, aky poklad mas doma. Hanba ti.

wowo1

poznam to,ale bojuj s tym teda s nim s jeho stereotypom.Urcite ho trapi ze nemate prachy na dokoncenie baraku a je utahany s prace ved vas zivi.
Zober to do svojich ruk a zavel ,kazdu sobotu sa ide von, vypne sa telka a ide sa do prirody alebo na kulturu,alebo napis plan co sa urobi.to ze nerozprava o sebe, to su ty introvertni mamlasi:}tak rozpravaj o sebe ty .Pytaj sa ho ako to robia v skole:}.to ze sa s nim nudis, to je s kazdym, ale najdi si nejake kamosky, alebo nieco co ta bavi a venuj sa tomu.vzdy si budes mysliet niekde je lepsi,,,ha ,ale po case si zas budes hladat idealnejsieho. videla si vymenu manzeliek? myslim ze by ti take nieco prospelo...Venuj sa viac sebe, mozno potom pochopi ze by sa mal s tebou viac rozpravat

Anita11

Marlenn, každé manželstvo, aj to najlepšie máva krízy. Keďže som vydatá už skoro 26 rokov - teda ty z toho polovicu, možem ti povedať, že je na 90% na žene, ktorým smerom sa vzťah vyvíja.
Áno, máš pravdu, že manžel niekedy potrebuje zaobchádzanie, akoby bol to "maľované vajíčko" a nie vždy máme náladu a chuť ich ofukovať, ale v konečnom dosledku to stojí za to, keď sa žena vľúdne a prívetivo správa, aj keď to niekedy pociťuje ako "poníženie", ale berme to skor ako pokoru. Keď muž cíti, že žene na ňom záleží a že si ho hlavne VÁŽI, obyčajne mu to dodá doležitosti vo vzťahu a je potom pozornejší a milší aj on. Prečo sa hovorí, že ženy sú tie nežnejšie polovičky ľudstva???
Si si istá, že ty jemu dávaš to, čo ty od neho čakáš???
Nie je tam viac výčitiek a požiadaviek ako ženského šarmu, nehy...???
Jedna stará, skúsená, múdra žena povedala, že žena nosí veľkú zásteru nie len, aby sa nezašpinila, ale aby pod ňu prikryla manželské problémy.

Ak čakáme, že nás muži majú dobývať /to platí viac za slobodna/, v manželstve to je skor opačne, ale my si ich podmaňujeme a im to dodá pocit, že nás dobývajú. Na dobrom vzťahu treba pracovať celý život. Nič nepríde samo a bez občasných obetí.

rozumiem ti

marlen: a chces ty vobec pomoc, radu? alebo si sa len prisla vyzalovat a vystazovat, lebo nemas kamaratky, pripadne komu inemu sa na muza ponosovat? jajka sa podla mna trafila a anita tiez. ale to uznas, az budes schopna vidiet aj svoje chyby, svoje prilisne naroky a to, ze je vela ludi, ktori nemaju ani len to, co ty...co taka slobodna mamina s dvoma detmi, ktora nema rodicov? ale nie, madam je malo, to nie je jej problem. nevazis si, co mas.

vies co chces od manzela? je to proste. chces sa s nim opät bavit a smiat, chces zazit opät tu krasnu intimitu, ktora kedysi medzi vami bola. a je smutne, ze ti to musi povedat cudzi clovek, ktory o vas nevie nic. nie je to ani o peniazoch, ani o tom, ze by bol nanic. mas ho stale velmi rada a v prvom rade ti chyba on.

nikto ti nepovedal, ze je zle manzela postrcit dopredu. ale postrcit.. a nie ustvat, zdeptat. pretoze on to vidi od teba takto. a preto ti tu intimitu uz nechce dat. nechce, lebo nema preco... uz v jeho ociach nie si ta vesela a mila zena, ktoru si kedysi vzal.

TU TREBA ZACAT... znova budovat to, co kedysi medzi vami tak silne bolo... a pod tarchou vsednosti zmizlo.

jajka001_

šak je to preboha chlap. už ste spolu dosť dlho, o romantike môžeš snívať pri telenovelách, na klebetenie máš kamošky. podľa mna sa nudíš, lebo nemáš vlastné koníčky a chceš aby ťa zabával on.

marlenn64

Anita11:skôr to bolo ironicky ako vážne,lebo z toho všetkého my vychádza že keď sa mi už raz podarilo vydať mám okolo neho chodiť ako okolo malovaného vajca,lebo sa urazí a hotovo,lebo mu nedám pokoj a on ho tak potrebuje