Kolko stoji odstranenie znamienka ?

lioness_01

abc, tak to potom neviem, no možno sa tvoja kožná aj na to špecializuje, ale to som ešte nepočula, aby to kožná odstraňovala :)

bolestivé to nie je, veď ti to umŕtvia, to nič necítiš, potom keď už ti po zákroku prestane účinkovať injekcia tak to bolí, a najhoršie je keď sa to náhodou zapáli ako mne raz... fuj... to bolo dosť bolestivé :/

tak ti držím palce, aby si to zvládla...papa

abc123

no neviem, moja ma na dverách, medzi iným aj odstraňovanie znamienok :D
a este mám otázku, je to veľmi bolestivé ?
alebo to záleží od miesta? lebo 1 mam pod pazuchou a velmi mi to zavadzia pri holení, no a tam je veľmi citlivá pokožka, takže mám trochu strach :)

lioness_01

abc123 - v kožnej ambulancii sa znamienka neodstraňujú... kožná ich len posúdi... odstraňuje ich chirurg, je to normálny chirurgický zákrok, kožná na to nemá kvalifikáciu :)

abc123

OK..:) tak ked som správne pochopila, odstránenie v kožnej ambulancií stoji okolo tých 30 € a ak ma odporučí chrirgovi je to zadarmo ?

lioness_01

odporučila ma tam kožná, vždy to musí byť na odporúčanie kožnej, aj keď je to iba z estetického hľadiska...

lioness_01

viacero znamienok mi robili, jedno bolo iba z toho dôvodu , že vyzeralo nebezpečne (našťastie nebolo), ostatné boli z estetického dôvodu, resp. mne prekážali a nechcela som ich tam mať...

neviem, bola som u nás na poliklinike a tam som u chirurga neplatila ani raz nič...

annnnn

lioness_01

ale to si si chcela dať sama odstrániť z estetických dôvodov, či ti to odporučila kožná?? Lebo myslím, že ak bolo to znamienko podozrivé, tak sa neplatí nič.

u nás v neštátnej ambulancií stojí odstránenie 1 znamienka 28€...

neviete koľko by to stálo v štátnej ambulancií?