Zo samponu na farbu(vlasy)

Príspevok v téme: Zo samponu na farbu(vlasy)
dobra vila

Ahojte,
nejako som hladala, ale nenasla odpoved, tak mi neviete, prosim, poradit, ked pouzivam sampon Palette (24)umyti a chcela by som prejst na trvacnu farbu, da sa? Chyti to vlasy, nebudem strakata?:-/ Skusali ste to niekto?
Pouzivam taky odtien od Palette, ze "intezivna cervena", co mne osobne chyti vlasy do hnedocervena /ako gastanova/, nie je to vobec nejaka vyraznejsia cervena, taka tmavsia skor. Vlasy mam povodnej farby svetlohnede-take popolave. Inac to Palette sa mi vobec nezmyva, mozem si vlasy umyt aj viackrat a je to stale velmi chytene, neviem, ci by sa mi to vobec zmylo, uff. Ale to je jedno, chcela by som prejst na viac cervensiu, ale nie sampon, ale farbu - nejaku Garnier, Wellu, ci cosi podobne...maju krasne farby a su menej skodlive. Myslite, ze farba prekryje sampon? :-//
Prossiim, ak ma niekto skusenosti, odpiste mi, dakujem :)

amelia29

.. A NECHCEŠ RADŠEJ SKÚSIŤ DOBRÚ KADERNÍČKU? aspoň na prvý krát, aby si mala istotu. poradíš sa, ak bude skúsená, odporučí ti najvhodnejšiu farbu - a spôsob. ja som to kedysi dávno tiež riešila takto - dnes si tiež sama farbím, ale aspoň 2-3 krát do roka si dám salˇon :o)))

dobra vila

Vsevedka, farbu som si uz kupila, nevedela som sa rozhodnut, kedze na vlasoch mi to vyzera o dost inak ako na obrazku obalu :-/. Takze som si vybrala od Welly nejaku tzv. Colorado red. Na obrazku je fakt krasna, len dufam, ze mi to chyti vlasy, akoze je to farba, ale ja som predtym mala iba sampon od palette ze intezivna cervena... kedze to bol sampon, ta ta pekna cervena farba sa mi doslova uplne zmyla po 2-3 umytiach a zostal mi len odlesk cervenej, ktory vidiet iba na slnku, vyzera to skor ako gastova hneda, alebo slabo rysava, ja nvm :D. Tak dufam, ze to prekryje, ked ten cervenkasty podklad tam je :-/. Asi skusim prv na jednom prameni, alebo to prefarbim viackrat...ja proste chcem tu cervenu farbu a ked sa mi zunuje, tak to kaslem, a radsej pojdem dohola, len nech mam uz konecne svoju cervenu :DDD

vsevedka

Však, keď už budeš tá červenovláska, tak tu daj vedieť :-), ináč ja som mala raz Safiru od Welly tmavočervenú, no tých červených pigmentov usadených vo vlasoch som sa potom dlho nevedela zbaviť, aj keď som mala zafarbené potom gaštanom, stále trochu boli červené odlesky viditeľné.

vsevedka

Palette je dosť agresívna, preto dobre, že spomínaš zmenu na Wellu, dobrá je i Loreal. Farba by mala prekryť šampón a k k tej otázke, že či sa môže svetlovláska zafarbená trebárs na čierno vrátiť k pôvodnej svetlej farbe-určite áno, jednoduché to však byť nemusí a netreba to skúšať drasticky na 1x, ale postupne sa vracať k pôvodnej farbe, najlepšie aspon prvé odfarbovanie zveriť kaderníčke.

dobra vila

A neviete este to (kedze ja som si vlasy nikdy nefarbila - iba samponovala a naozaj netusim :-/ ), ze pokial by som si vlasy zafarbila na tmavsie ako je moja povodna farba a chcela by som po nejakom case (povedzme roku) spat svoju povodnu - prekryju mi ju svetlejsia farba? Ak si napriklad svetlovlasa zafarbi na ciernu a chcela by spat svoju svetlu, da sa? Ja v tom skutocne nemam jasno, ze co v tom pripade, kebyze by som chcela prejst spat na povodnu, ci inu :-/.
Niekto vie??? Prosim.