Predkozka

BK

To si radsej hod rovno maslu, s takym problemom sa ani neoplati zit ... alebo skus precitat prispevky ktore su nizsie inteligent. To si az tak velmi lenivy?

mate59

tie mastičky typu Diprosone asi ti nepomožu,ale potrebuješ od obv. lekára lístok na urologiu.Musíš tam íst, on to prezrie, povie ti, kedy ta na oper. objedná, na počkanie ti to nespraví,treba aj predoperačné vyšetrenia.Dá sa to aj ambulantne, že ťa pošlú ten deň domov,ale niekedy je hospitaliz. 2 dni.
Buď bez hanby, povedz o tom otcovi,to nie je hanba.

Bender

Dakujem za radu a ta operacia ake ma nasledky potom ? a da sa anonymne dohodnut s doktorom ? nechcem aby o tom vedeli znamy a ani rodicia chcem si to nechat pre seba ... pocul som o nejakych cvikoch alebo mastickach ktore pomozu roztiahnut predkozku je to pravda ? :/ dakujem este raz

mate59

práveže je dôležitá tá hygiena pod predkožkou,ten maz sa rozkladá, zapácha,hrozí nebezpečie pliesní, rakoviny žaluďa.Možno nebude treba obriezka,to ti povie urológ,ale ak to nepretiahneš ani v nestoporenom stave,asi áno.
Pri oper. dajú injekciu buď do penisu alebo do chrbta, nič necítiš, trvá to cca pol hodinku.Určite si tento problém vyrieš.

Bender

No obriezky sa bojim ako to prebieha ? ale ono by to malo ist aj bez toho ak si pamatam raz mi nieco doktor robil a v tedy to docasne slo len to som bol maly. Hygiena ? "povrchovo" ako sa len da no dovnutra sa nedostanem

mate59

treba ísť k urológovi, s najvačšou pravdepodobnosťou ti urobí obriezku.Ako si robíš hygienu?Konaj rýchlo.Zo zákroku nemusíš mať strach.