bolesť v krížoch

Príspevok v téme: bolesť v krížoch
Michala11111

ahojte dnes ma asi seklo v krížoch neviem. Proste som vstala a hrozne som sa rozkašlala (som prechladnutá) a zrazu bolesť v krížoch odvedy nemôžem poriadne chodiť, sadnúť, vstať, proste hýbať sa hrozne to bolí. Ale je to seknutie? ked som nič ťažké nedvíhala? Neviem či mám ísť k lekárovi príliš sa mi nechce lebo u ortopéda sa čaká 8hodín tak si viete predstaviť. Poradte čo mám robiť prosím

draci_zub

Prechladnutie v 30 stupňových horúčavách a bolesti v oblasti obličiek ukazujú na akútnu otravu, čiže máš jed vo vode (krv, limfa). Obličky sú preťažené.

Michala11111

no nemyslím si že sú to obličky lebo na wc chodím fakt často a na slnko skoro vôbec kedže som prechladnutá tak sa nemôžem chodiť ani kúpať.

dračí zub

Sú to obličky. Máš otravu. Jedov existuje veľa. Vzhľadom na horúčavy typujem že málo piješ a veľa chodíš na slnko. Preto málo čúraš a v tele sa ti hromadia jedy z metabolizmu. Odporúčam zaliesť na jeden deň domov do tieňa a VEĽA PIŤ. Ked pôjdeš 4-5 krát čúrať, malo by ťa to prestať bolieť. Ak to neprestane, môžeme prediskutovať ďalšie jedy cez mail, dám ti pár otázok. Nebudem tu prepisovať encyklopédiu jedov.

Naty81

ahoj ved najskor si daj nieco na uolnenie svalstva napr.dorsiflex,ak teda mas doma nejake tabletky alebo aspon analgetikum,suche teplo a uvidiš co to spravi,ale pri prechladnuti je bezne ze bolia krize-teplo,teplo na ne.