pre vsetky rysave...problem s farbou

Príspevok v téme: pre vsetky rysave...problem s farbou
zrzka333

zdravim vas, uz dlhsie pouzivam rysavu farbu...lenze ta jedina ktora bola dostupna ( a to palette xxl - fenixov ohen) uz tiez nieje nikde na zohnanie. Tak sa chcem opytat ostatnych bab co pouzivaju rysavu, tak ze aku. farbit sa u kadernicky kazdy mesiac by stalo riadne vela. tak ak viete o nejakej farbe poradte mi. dakujem :)

pustnyKvet

ja by som sa chcela zas opytat na to, ze co si myslite o tom ze chcem prefarbit vlasy z ciernej na rysavu. cierne vlasy mam uz niekolko rokov. teda nie uplne cierne ale tmavo hnede, vyzeraju skoro ako cierne. myslite ze to pojde? alebo sa zverit radsej kadernicke?

Jancitka33

tak keď nieje iná značka, nemáš hold asi na výber a predsa len musíš navštíviť kaderníčku. alebo si vybrať iný odtieň farby, skús niečo bledšie. ak potom opäť nájdeš farbu ktorá by ti sedela, môžeš sa k nej z bledej farby bez problémov kedykoľvek vrátiť :)

zrzka333

dakujem za rady, ale nechcem byt cervena, chcem stale rysavu :)
a prave o to ide, ze to je dopredaj. preto ma zaujima aku pouzivaju farbu ostatne rysave :)

whee_ee

a rýchlo objednávaj, aj všetky, je tam napísané, že dopredaj... takže pravdepodobne už nebude... hm, alebo ju možno nahradí nejaká iná, možno o niečo lepšia... ktovie :)