Sniva sa mi, ze ma priatel podvadza. Co to znamena?

Príspevok v téme: Sniva sa mi, ze ma priatel podvadza. Co to znamena?
sweetyi

Uz viackrat sa mi snivalo, ze ma priatel podvadza a to tak, ze som v tom sne zistila, ze chodi s dvoma zenami naraz, alebo proste, ze ho stretnem v sne ako cestuje s nejak.priatelkou kt.sa mu paci a zacina si s nou. A potom mi to normalne poviem, ze ona je prenho zaujimavejsia a ze sa zalubil a paci sa mu.
Tieto sny sa opakuju, asi 3krat sa mi to snivalo, a vzdy s nejakou inou holkou. A to sa mi stava najma vtedy, ked rozmyslam o jeho byvalej s kt.bol asi 4 roky, ze ci sa k nej nevrati.

Poradte ako to mam chapat? Mam sa nad tym nejak viac zamyslat, alebo je to len sen a moje podvedomie?

Dakujem

leito

Dobrý deň prosím vás poraďte mi že čo to vlastne známe ná snívalo sami asi zo 4krát že má partnerka podvádza a ja ji prijim prosím o radu nám čosi mám myslieť už

Maťula S.

ahojte,k tejto téme dávam do pozornosi fantastickú knihu o význame slov od Michaela Lennoxa, s názvom Reč snov. Nie je to snár v pravom zmysle, je to kniha o snívaní, výstavbe sna a jeho význame.

Tvoj sen sa sníva často aj mne.....s mužom sme spolu 15 rokov, prešli sme si všeličím, máme aj malého syna.....každopádne tvoj sen zhmotňuje tvoju najväčšiu obavu týkajúcu sa tvojho vzťahu a tým je nevera, resp. odlákanie muža inou ženou. Sníva sa ti to preto, aby si sa v sne vysporiadala s touto možnosťou a pripravila sa citovo na to, keby sa to náhodou stalo. Keby k tomu prišlo, čo verím že nepríde, tvoje podvedomie a aj vedomie už budú na takú situáciu vlastne pripravené a budú mať svoj scenár reakcií nacvičený a nemal by to byť potom taký šok ako vo sne :-) Preto netreba iba snívať ale so snami pracovať a rozvíjať ich ak je chuť a možnosť.

Sny sú vlastne len uvoľňovanie nahromadenej energie počas dňa, spracúvanie dojmov, prianí, vnemov a obáv a príprava podvedomia na ťažké momenty, v neposlednom rade aj ukladanie tých šťastných do dlhodobej pamäti.

mika1122

Ahojte prosím vas o radu...mam 2 rocný vztah,ktory hned zacal problemami s byvalimi partnermi,ktory sa ku nam chceli vratit.ziarlili sme jeden na druheho.ja som sa casom uvedomila a prerusila akykolvek kontakt s byvalim priatelom,avsak terajsi partner ma akoby vycitky a s byvalou priatelkou je stale v kontakte,hoc sa mi to nepaci,pretoze ona sa chce ku nemu vratit.ked ma tazke chvilky tak mu vypisuje a on ju utesuje ze bude vsetko dobre,najde lepsieho.nepaci sa mi ze sa sem tam stetnu alebo si volaju.on si ju vzdy vo vsetkom zastava,aka je ona skvela zena...a mozno prave preto sa mi to nepaci.2 krat sme sa kvoli nej rozisli,boli sme aj zasnubeny,vraj aby som videla ze on chce zostal len a len so mnou a ja musim pochopit ze oni spolu nic nemaju.vraj som velmi ziarliva na nu.potom sme sa rozisli a teraz asi po 3ch mesiacoch sme zasa spolu,takze ma zrejme lubi a chce byt so mnou,len som nervozna z mojich snov.nerozumiem preco sa mi s nou neustale sniva,potom sa dozviem ze spolu volali alebo pisali... mozu tieto sny s expriatelkou mojho priatela daco znamenat???je to dost neprijemne stale na to mysliet...

cup-cup

Ja ťa nechcem strašiť... Ale tiež som mávala takéto sny, že ma priateľ podvádzal a nie raz som sa zobudila s plačom a on ma potom utešoval a ráno sa smial, že jaké bludy sa mi snívajú. Po 3 rokoch sa so mnou rozišiel a dozvedela som sa, že ma vlastne celé roky podvádzal, nakoniec sa aj sám priznal.

faktura

mne sa asi po 6mesiacoch uplne krasneho, priam idilickeho vztahu prisnilo, uplne nezavazne, nemala som podozrenia, ani nic podobne, ale napriek tomu sa mi prisnilo, ze mojho este stale aktualneho priatela zviedla nejaka blondina a on podlahol a mne v tom sne tvrdil, ze je len kamaratka, ze sa nemam bat, ale bol z nej namakko..
par dni na to som sa v nasom skutocnom zivote, nie vo sne, dozvedela, ze nejaku neznamu babu, blondinu pozval na kavu a mal s nou rozne umysli, ktore sa nestali vdaka tomu, ze sa ku mne dostalo info o ich stretnuti... odpustila som... lebo ho milujem... a on velmi lutoval a prisahal... a pod..

dnes je to taktmer rok a 4mes. co sme spolu.
dnes som mala sen, ze ma jednoducho opustil, bol odmerany, vymenil ma za inu.... a teraz cakam, bojim sa, co bude... je to chore.. ale od toho sna vzdy cakam,co sa stane, ked sa mi nieco prisnije.. zatial sa nastastie nic ine nesplnilo, iba to s tou blondinou..
no bojim sa, ze sen s cudzou ženou sa v nasom zivote zopakuje...... :(

milli11

Mne sa snivalo, ze ma byvaly podvadza, este na zaciatku vztahu. Paradoxne, vtedy chcel iba mna, milenku si nasiel az o niekolko rokov. A vtedy sa mi zas snivalo, ze nechce ju. To, ze sa ti sniva, ze ta podvadza, znamena, ze sa bojis, ze ho stratis. Mne sa to snivalo vtedy, ked musel odist zarabat do zahranicia na nejaky cas.
Pridam sa k vam s niektorymi mojimi snami.
Niekedy mavam sny, ktore sa potom splnia, nie doslova, ale podstata tam je. Napriklad sa mi snivalo, ze bratranec havaroval a zahynul. Sice havaroval, ale prezil, nebola to velka nehoda. Mne sa to vsak snivalo este predtym, nez sa vobec rozhodol ist do autoskoly, cize som nemohla vediet, ci bude niekedy soferovat. Alebo sa mi snivalo, ze kolegyna bude mat syna. Odisla hned na matersku a nebola som s nou v kontakte a predsa som to tusila.
Potom mam obycajne sny, ktore sa stale opakuju.
Podobne ako lost, aj ja mavam sny, ze utekam. Hoci, ked som chodila do skoly, toto sa mi snivalo cstejsie. Proste utekam pred niecim, obudou, zlym clovekom. Nohy mam strasne tazke alebo aj ked nie su tazke, nemozem zrychlit. Snazim sa utiect, schovat, ale len s namahou sa dostanem do bezpecia. Skonci to vsak dobre, lebo dobehnem do bytovky, zavriem dvere a potom do bytu. Sice dlho hladam kluce a nemozem trafit ten spravny, ale nakoniec ho najdem, odomknem dvere, vojdem dnu, zavriem, zamknem, vydychnem si a ... zobudim sa. Raz som vsak nevladala utekat a ten zly clovek ma chytil. Nebolo to zle, nakoniec bol z neho krasny chlap a v tom sne sme prezili noc plnu vasne. Znamena to, ze netreba pred problemami utekat, ze nemusia byt take zle, ake sa zdaju?
Zase, ked sa mi sniva, ze mam s niekym konkretnym sex, to uz viem, ze bude zle, hadky, nedorozumenia, napriklad s teraz uz byvalym, ak sa mi snivalo, ze ten sex bol s nim.
Potom su tu sny o cestovani. Mam niekam odcestovat a zabudnem si nieco a prave to, co je najdolezitejsie, pas, zubnu kefku alebo nemam ziadne ponozky alebo spodne pradlo, len to na sebe. Alebo sa mi sniva, ze mam ist do prace. Povedzme, ze mi autobus odchadza o 6:15 a ja zobudim o 6:10. A za tych 5 minut neviem, co robit skor, ci sa umyt, obliect, najest a k tomu este zistim, ze nemam vymene skolske knihy. Akoby som chodila do skoly. potom pridem na zastavku a neviem, ci autobus uz isiel alebo nie, tak sa rozhodnem ist pesi do prace ale nejako nikdy nedojdem pred zobudenim.
Volakedy som mavala aj sny o padani alebo skor vyskach. Som na streche alebo utese a bojim sa, ze spadnem a kricim o pomoc. Pridu tam nejaki ludia, zvycajne ich poznam a hovoria mi skoc, chytime ta. Lenze su odo mna vzdialeni asi 10 metrov, nestoja hned podo mnou, cize tazko by ma chytili, keby som skocila. Zacnem sa smykat a ked sa poslednym prstom pustim strechy alebo utesu, zobudim sa.
Mala som uz aj sen vo sne, to bol horor. Sedela som s babkou v obyvacke a pozerali sme film. Davali nejaky horor a chcela som to prepnut, ale nedalo sa, ani sa nedal televizor vypnut. Zrazu som sa zobudila, isla som z izby do obyvacky. Tam sedela babka a pozerala film povedala som jej, co sa mi snivalo. Zas ten isty film, znova sa nedal prepnut ani vypnut. Az potom som sa zobudila, ale naozaj.
Mala som uz aj sny, kde sa stavalo to, na co som si zmyslela. Napriklad, teraz chcem, aby bol pri mne chlapec, ktory sa mi paci a budeme na rozkvitnutej luke a ono to fungovalo.
Som sa nejako rozpisala, ale zaujimalo by ma, co si o tom myslite, ci sa v tom niekto vyzna.

tens

to je len tvoje podvedomie myslis nato je to pre teba neprijemný zázitok ..skus mysliet pozitivnejsie..ved je stebou

lost

ano, to by bolo super hyper kool :D
ze "co ideme pozerat"
"nemam novy film"
"no ved tak si pozrieme co sa mi snivalo vcera"
to by bolo genialne natacat to :D

alusinka

:D ha, bavim sa na vas dobre... normalne ze sa tesim aj na spanok ;) mali by vymysliet nieco, co bude sny natacat ;) konecne by islo v telke nieco zaujimave..