Preco muzi nevedia vyjadrit svoje city??

Príspevok v téme: Preco muzi nevedia vyjadrit svoje city??
monica

hmm nevedela som kam mam tuto otazku zaradit..no proste ja mam priatela a patri k muzom,ktori nevedia povedat zene nieco pekne..lubim ta alebo nejake skratka pochvalu mas krasne oci..viem ze ma lubi..no chyba mi to..povedal mi,ze ked to povie raz to znamena ze ma stale lubi.no ja som clovek ktory to potrebuje obcas pocut.myslim ze to kazdy je taky ze to potrebuje pocut.tak prosim chlapi aj zeny vyjadrite sa..ozte mi napisata ke mate vy skusenosti s tymto a vy muzi mi mozno pomozete pochopit preco ste niektori taky.

britney spears 77

ano je to tak muzi nevedia vyjadrit svoje city slovami ale skutkami a myslim si ze je to lepsie ked nieco pre teba partner urobi z lasky ako ked ti denne 5 krat povie lubim ta ale ak ho o nieco poziadas tak na to jednoducho kasle laska sa dokazuje skutkami a nie slovami

bosorenka

Chlapi to sú prípady sami o sebe, ty predsa musíš vedieť že ťa miluje, prečo by ti to mal ešte ja hovoriť! tak to si myslí prevažná väčšina chlapov ktorých poznám! Ani mne ten môj nepovie že ma miluje, iba keď si vypije, je schopný mi to povedať, inak si môžem pískať!!!

bzzzzzz

a ešte niečo, sú aj takí ktorí dokažu vyjadriť city tak sladko že z toho ide až do plaču, no ja si najviac vážim toho, ked som sa asi trikrát tak poriadne trápila a plakala som a moj priatel ma objal, povedal "milujem ta miláčik, neboj prekonáme to spolu" a ked som sa mu pozrela do očiek, vytiekli mu slzy.(a to je muž.)U mna ma muž vtedy velku + .Nehrá sa na chlapa bez citov ale dokaže ich prejavit.

bzzzzzz

Chlapi su raz taky. Tí rozumnejší si uvedomuju že ženy to potrebuju počut aspon raz za den. alebo nazvat ju nejako pekne:anjelik, miláčik, zlatko, mačiatko, čipenka,...ale niektorí su ako buky, tvrdí a nepovedia ti to..ale na to si zvykneš. MOja mamina to počula za celých 20 rokov 3x. Ocino to mojej sestre povedal, že ju lubi asi 2x a mne ani raz, iba vtedy, ked som ho o to poprosila. ale dost ma bolelo ked prišiel za nou objal ju a povedal Lubim Ta. bolelo to, ale človek si po čase zvykne. skus sa snim o tom porozprávať, možno niečo poriešite. pa

Soraja

sunnysweetie odpisujem trochu neskoro, ale nemam v znameni leva, je blizenec, neco s ana neho hodi,a le dost malo z blizenca:-)

kitti

Vedia muzi vyjadrit city!!!! Len dievcata to potom vyuziju....
Moj priatel vtedy zacal vyjadrovat svoje city,ked sme sa zasnubili a zacali rozpravat o svadbe. Od vtedy je este zlatsi...:))

swann

Pripada mi to dost komicke,ked sa stazujete na to,ze muzi nevedia vyjadrit svoje city,pretoze z vlastnej skusenosti a z pozorovania inych mozem povedat,ze ked muz prejavi svoju citlivost stava sa ovela zranitelnejsim.Ked je citlivy,zda sa vam to prilis zenstile a chcete nejakeho drsnejsieho,ked je malo citlivy,nepaci sa vam to,ze nevie prejavit svoje city.Tak co vlastne hladate?Drsne vyzerajuce monstrum s citlivou a jemnou dusickou?Ste fakt naivne az to boli.