Neviem sa vyliečiť

Príspevok v téme: Neviem sa vyliečiť
slnecnica20

Už dva a pol roka sa liečim. Moja prvá diagnóza bola panická porucha a druhá depresia. Za posledný rok som značne pokročila - začalo sa mi dariť v škole, našla som si mnoho priateľov, skúsila nové veci, na ktoré by som sa nikdy predtým neodvžila. Problém však je, že som napriek tomu všetkému stále nešťastná a doma plačem. Mala by som teraz chodiť po festivaloch a plne využiť plné počasie, no zlé psychické rozpoloženie mi to nedovolí. Som zúfala z toho, že ráno mám problém vstať z postele.
Teraz som znechutená a mám pocit, že všetko čo robím je úplne zbytočné, že sa môžem aj rozkrájať, aj tak sa vyjde moja snaha nazmar, lebo skončím s revom v posteli.

draci_zub

Delissa: Co som ti pisal, ze mas rakovinu? Teraz som uviedol iba moznu pricinu jej psychickych problemov. Nebavi ma vzdy opakovat ze je potrebne vysetrenie a ze nie som jasnovidec.

Delissa

draci_zub:
Prestaň robiť hlúposti. Mnohým ľuďom radíš totálne sprostosti. Mne si už minule napísal, že pomaly zomieram na rakovinu, vystrašil si ma a nakoniec z toho nič nebolo, potom mojej kamoške píšeš podobné veci a teraz toto? Ak sa nevieš vyjadrovať tak radšej nič nepíš. Nech to už všetci vedia, lebo robíš tu zmätky. Ďakujem !!