Hak a úplná strata chuti na sex

Príspevok v téme: Hak a úplná strata chuti na sex
26matulienka

beriem hak asi 2,5 roka. Najskôr som brala Regulon, teraz Lyndinette 20. Mám 2 roky priateľa. Ľúbim ho, je mi s ním fajn, ale vôbec nemám chuť na sex. Prvý polrok bolo všetko fajn, ale postupne sa chuť stále znižovala, tak som zmenila regulon na lyndinette. Včera mi priateľ povedal, že pri tejto antike je to ešte horšie. Sex mávame maximálne raz za mesiac a veľmi ma to trápi, ale neviem sa k tomu prinútiť. Proste mi to vôbec nechýba. A čím ďalej, tým je to horšie a horšie. Dokonca ma už začína odpudzovať aj bozkávanie. Ale viem, že priateľa ľúbim a ani nikto iný ma neláka. Jednoducho ma odrádza stále viac a viac akýkoľvek fyzický kontakt aj minimálneho sexuálneho charakteru. Chcem aby bolo všetko ako predtým, chcem mať sex s radosťou a túžbou. Nechcem už skúšať ďalšiu HAK, asi ju vysadím. Máte skúsenosti s tým, že po vysadení HAK sa vám chuť na sex vrátila?

niekto

bola to holka ktora to brala rok a chut s a jej plne obnovila teraz neviem ci po pol roku alebo rokoku

byvalej sa po mesiaci brati vratila okamzite

je to individualne

bublik

ta ista skusenost, ja som brala vsetko mozne ale chut na sex sa vratila az po vysadeni. Momentalne praktizujem prirodzeny sposob antikoncepcie a zatial to fachci v pohode.

Karina

Matulienka tu nie je o com diskutovat - vysad ju co najskor... Ja som uzivala Minervu nieco cez 2 roky, pred mesiacom som s hormonami skoncila a neviem si to vynachvalit. Vratila sa nielen chut na sex, ale ustali aj niektore zdravotne problemy... Sice sa mi trosku viac vyhadzuje plet a este stale neprisla prirodzena mentruacia, urcite je to lepsie ako sa umelo dopovat zbytocnymi hormonami... Viem, ze vsetky priznaky/vedlajsie ucinky a pod. su cisto individualne, kludne sa moze stat, ze tebe sa chut vrati az po dlhsom case. Ale za skusku to urcite stoji, ja by som uz HAK do ust nezobrala :X