Pomoc s prvym sexom

Príspevok v téme: Pomoc s prvym sexom
joujou

Vedeli by ste mi poradit coho by som sa mal vyvarovat popripadne co vzrusuje zeny.Napriklad ked muz vzdycha alebo je lepsie ked je ticho, ci to ma robit pomaly alebo rychlejsie :)
A este by som sa chcel spytat ci mam byt uplne vyholeny alebo mierne pretoze je mi blbe spytat sa priatelky ake to ma rada.

Za odpovede vopred dakujem

isabella

hold, kazdej sa paci nieco ine, neexistuje nieco univerzalne co sa paci kazdej a treba o tom komunikovat, ste sice este mladi a predpokladam, ze v tej sfere aj dost hanblivi, no naucte sa postupne o tom rozpravat, lebo to je zaklad vsetkeho... mne sa napriklad uplne na hladko vyholeny az tak nepaci, ale nesmie tam mat ani prales, co sa vzdychania tyka, u mna, nechcela by som ziadny extrem, chcem pocut, ze to s nim nieco robi, no rucat ako v nejakom porne, to ee... a pomaly alebo rychlo je zasa od situacie, od vasne ktora je prave v tej chvili vo vas... ono je to vsetko tak subjektivne, ze sa o tom nemoze nekomunikovat, pretoze potom dochadza k nedorozumeniam, tak isto jej ty musis vediet povedat co sa ti paci, aby casom bol vas sexualny zivot taky aby nikto nemal chut hladat bokovky (bohuzial to casto vyplyva z nekomunikacie partnerov v sexualnej oblasti, tz partner nevie co ten druhy chce, ten mu to zasa nevie povedat, tak to hlada casom inde - CELE ZLE)
takze decka, hlavne komunikovat!

tiina

ahoj:-) toto by som asi s priateľom ani preberať nechcela... ja som s ním taktiež mala pohlavný styk teraz prvykrat a bolo to spontánne :-) ... vôbec to nebolelo, ale prvýkrat si to neuzijete :-) to je len taky startér, potom ostatné razy zapoj fanzáziu, a uvidiš ako sa rýchlo učíš :-)