Maly penis, da sa este nieco zachranit?

Jakub35

Stále sa rieši veľkosť penisu. Tu si môžeš prečítať jasne a zreteľne, ako je to s veľkosťou penisu -odkaz odstránený- . Pravda o jeho zväčšení a či je naozaj potrebný veľký penis na uspokojenie ženy.

Beznyclovek

Ja ho tiež nemám veľký a žijem s ním už cez tridsať rokov.Mal som zopár sex partneriek žiadna si nesťažovala.Je to v hlave.

Jozkoo 12

Zdravím mám 15 rokov a môj penis má asi tak 3cm keď je v normále ale keď je v stoji tak ma asi tak 12 cm dá a z tým niečo robiť ? Za odpoveď vopred ďakujem.Sproste odpovede si nechajte

gobere

Penis Extender - track.prolongsystem.sk Ja ho pouzivam cca 3 mesiac, nosim ho aj v noci. Zatial som nameral z povodnych 13,7cm zlepsenie na 14,9cm, takze spokojnost.

Anonym132

Pozri sa ja ti poviem ako to v skutočnosti je. Ako každý iný chalan zvykneš pozerať porno - neklamme si ,každý to robí. A práve v tom porne vidíš neviem aké miery penisu. A vytvorilo to v tebe nejáky obraz toho ,že je normálne keď má penis 20 cm. A nehovorím o tej dogme tvorenou ostatnými čo sa chvália veľkosťou - to sup väčšinou tí ktorí ho maju najmenší. Tak nezabúdaj nato ,že tvoja veľkosť je OK pretože je taká aká má byť - príroda zariadila ,že bude takto. Ak sa ti nepáči tak ti vopred hovorím ,že stým nič neuobíš - žiadne tabletky ani podobné veci ti nepomôžu a ak aj ano je to najviac 2 cm a aj to preháňam. Nájdi si frajerku ,ktorá ťa bude milovať. Keď si takú najdeš nebude jej záležať na tvojej veľkosti ;)

Iiiii

Ja som riešil niečo podobné. Mal som veľmi hrubý hlas, tak mi lekár navrhol, že keď si dám odoperovať vajka, tak sa mi hlas isto stenší. Tak som sa na to dal, ale potom som mal hlas veľmi tenký, tak tenký, že sa mi v okolí všetci smiali, tak som za ním išiel znovu, aby mi aspoň jedno vajko znovu prišil. Hovorí sestričke, pani sestrička, vyberte jedno vajko z chladničky a ona na to HRUBÝM hlasom: pán Dr., ale ja som si myslela, že sú to marhule, tak som ich zjedla:-)

Michal5783

Ludia všetci čo tu pisete mate uplne normalne penisi. Ja mam 5 cm v klude a 12 ked je postaveny. Je maly ale co uz, netreba sa koli tomu opustat. Vtak sa da aj zvacsit, ale iba mechanickym natahovanim. Pise sa o tom v tomto clanku -odkaz odstránený- A hlavne neverte tomu ze sa da penis natrvalo zvacsit tabletkami. Tabletky dokazu len zariadit to, ze ho budete mat vacsi pri erekcii. Ale ked ich prestanete brat, tak bude zas taky ako predtym. Vlastna skusenost