Tak chce ma alebo nie?

Príspevok v téme: Tak chce ma alebo nie?
zmatena

Mám kamaráta alebo skôr známeho – nedá sa to nazvať tak ani tak. Poznáme sa už dlhé roky, chodili sme do tej istej školy, ale pred dva a pol rokom mi začal nenápadne naznačovať, že sa mu páčim. Stretávali sme sa len veľmi sporadicky, ale počas celého minulého roku sme dosť chatovali, spoznávali sa a flirtovali. Ja som mu však nikdy nepísala prvá, pretože som ho nechcela rušiť (nikdy som nevedela, čo práve robí a či má čas), ak mal náladu, napísal mi sám. V januári tohto roku to dospelo tak ďaleko, že na jednom stretnutí zo školy si ľudia mysleli, že spolu chodíme (ani on ani ja sme to nevyvrátili).
Naozaj sa k tomu schyľovalo, hoci sme sa skoro vôbec nestretávali. On veľa cestuje a pracuje v inom meste, domov chodí pomenej. Ešte v januári sme si písali a flirtovali a potom to zrazu uťal. Za pol roka sme si napísali spolu asi tak 40 riadkov chatu. Ako keby na mňa úplne zabudol. Začala som ho podozrievať, že sa so mnou baví len keď sa nudí alebo sa cíti osamelý a že tie flirty sú tiež len na zahnanie jeho nudy alebo posilnenie ega.
Keď ma začal ignorovať, niesla som to dosť ťažko a bolo mi dosť nanič, kým som sa s tým vyrovnala. Neozval sa ani na moje narodeniny a tých pár slov, čo sme spolu v poslednom čase prehodili, bolo o ničom, mala som pocit, že si nemáme čo povedať.
A zrazu mi napíše, že či ho už vôbec nemám rada a zase staré namotávačky. Dokonca sa máme o pár dní stretnúť, opäť nie sami ale v skupine iných ľudí. A ja neviem, čo si mám o ňom myslieť a ako sa k nemu správať. Dva roky som sa do neho zamilovávala a keď sa tak stalo a dala som mu to najavo (aj on mne, hoci sme nič z toho nevyslovili nahlas), tak sa stiahol. Čo ten chlap vlastne chce? Len sa so mnou zahráva alebo má naozaj záujem? Nechcem zase investovať svoje emócie niekam, kde sa po pár pekných slovách a pohľadoch jednoducho vyparia, ale na druhej strane ma to k nemu ťahá. Čo si o tom myslíte?

LaurikaL

Ahojte, mám 12 rokov a strašne sa mi páči chlapec z druhej triedy. Veľa jeho kamarátov mi píše na fb že sa mu tiež páčim a že dokonca by chcel so mnou chodiť. Lenže keď mu napíšem \'\'Ahoj\'\' tak si to prečíta ale neodpíše. A najviac ma zarazilo keď si ma vymazal z priateľov. Jeho na kamoš mi napísal že sa ma bojí. Ja nechápem prečo. Skoro každý deň sa prechádza po našej chodbe a pozerá sa na mňa. To je zlé že on má triedu v inej časti školy. Každý chce aby sme spolu chodili ale nejako nám to osud nepraje. Som strašne zúfala každý deň na neho myslím. Prosím súrne poraďte mi ♥

Bibči

Pre Pomoc: Nepoznám ho, ale také typy poznám.. Rob ako myslíš za vhodné, ale keď je to tvoj spolužiak a nevieš na isto, či sa mu páčiš aj ty, tak radšej nič nevrav, lebo keď to nevýjde, zbytočne sa bude na teba ostatné roky divne pozerať.. to je len môj názor..

Pomoc

prosim o radu...paci sa mi jeden chlapec ja to moj spoluziak a uz chodil z vela dievcatami ale cez hodinu sa na mna dost casto pozera ale ked mu napisem na facebooku tak mi neodpise iba dnes som mu napisala ci sme mali ulohu z hv a jedene co mi napisal bolo ee.Cez prestavky mi toho moc nepovie anio cez hodinu par krat sa stalo ze mi povedal nieco a raz ma chytil za ruku len tak zo srandy.Lenze ma cez hodinu facol po hlave a prisiel ku spoluziakovi ktoremu facol tez.Kazdu chvilu chodi s nejakym devcatom a ked mu napisem nejak..?

odpiste pls

usiko

zmatena,

no, prezila som jeden pribeh:

...bola raz u nas v meste jedna americanka , ucila v jazykovke, tam som sa s nou zoznamila......chodila vo volnom case u nas na hvezdaren, kde mala "kamarata", s ktorym ma zoznamila ona. Bol o 3 roky mladsi......nejako sme si spolu sadli a rozumeli, aj ked on bol velmi chladny typ cloveka. Chodili sme s Penny /am. - potom odisla domovz/ na zmrzlinu vsetci traja, a ja s tymto chalanom bicyklovat. Aj ked bol mladsi, mala som pred nim respekt a nikdy som mu nevolala ja, ale on.Nikdy sme neviedli intimne rozhovory, boli iba narazky, a vedela som ze ku mne citi viac ako kamatatstvo a ja k nemu tiez, ja som sa zalubila. nejako som to naznacila a on ma odmietol s tym, ze som uz dievca /mala som tusim 25, alebo 23?/na vydaj a ze on ma este skolu a take dristy...ale vedela som ze to nie je pravda...../podotykam, nikdy nezil so svojim otcom, ani inym muzom, iba s mamou. Mala nanho silny vplyv aj ked ju neznasal, potreboval ju kvoli financiam...starala a stara sa aj teraz do vsetkeho co on robi /predpokladam//......potom, chodili sme spolu bicyklovat znova, aj sme sa stretavali /ale nikdy nepadla ani pusa/.....a potom sa to raz otocilo. Chlapec dostal rozum a povedal mi, ze chce so mnou chodit, no, povedalm ze isto som si vsimla, ze ku mne citi viac ako len kamaratstvo a tak........lenze to uz som nechcela ja...prave preto, ze som vedela, ako to u nich chodi...no a nasla som si priatela, potom ineho a teraz mam 32 a stale nie som vydata:-)))...sice zijem s jednej domacnosti s priatelom....a ten moj "kamarat" stale nikoho nema.....

....tym ti chcem len povedat, ze niekedy vztahy odidu do zabudnutia neukoncene a nezacate, nevysvetlene, nejasne...a zivot ide dalej, a dalej a dalej......proste je to tak....na tvojom m ieste by som urobila rozumnu vec: nechavaj si tohto chlapika ako zadne dvierka /viem, je to krute, ale ani on sa k tebe s bohvieakou uctou nesprava/ a hladaj si dalej....nema vyznam roky utekat za mozno nedosiahnutelnym....

uhlie

Podla mna ti nepisal on preto, ze sa bal, ci ta nerusi. Urcite ma o teba zaujem, ale nedava to nijekao najavo, aby ta nerusil. Podla mna by si nemala chodit s nim, ale ani s nikym inym, aby si nikoho nevyrusovala.

rozumiem ti

vodi ta za nos. resp. berie to: s tebou dobre, bez teba tiez.

rozhodni sa, co chces ty a na zaklade toho konaj. lepsia rada neexistuje.

dospely a rozumny chlap totiz da jasne najavo, na com unho si a co je vo veci. hra fer. ak tomu tak nie je, tak to bud ma nejaku pricinu, alebo este nie je dospely. oboje ziadna vyhra.