predpisal dobre lieky? surne!!

Príspevok v téme: predpisal dobre lieky? surne!!
lulu3

moja mama sa asi tyzden dozadu necitila dobre. vsetko okolo nej sa tocilo a ked si lahla tak jej bolo na zvracanie ale nezvracala.tak isla do kuchine a si dala pohar vody a sadla na gauc. a ked prisla do izbi tak konecne zaspala. pred tym si dala cervene vino koli cervenym krvinkam lebo asi 4 mesiace dozadu bola na vysetreni a bola chudokrvna. vcera sme isli konecne ku doktorovi. opisala ako jej bolo. on jej zmeral tlak ktori bol dobry a popocuval ju. a povedal daco o jej lavom pluci.a predpisal jej syrup na hlieny a antibiotika (augmentin) ktore sa uzivaju pri infekciach ako je bronchitida a pneumonia, a ku tomu este tabletky proti bolesti(solpadeine) a pritom ju nic neboli. to ma uzivat tyzden.chcela by som sa spytat ci to je normalne ze jej neurobil dalsie vysetrenia ale rovno jej predpisal antibiotika a ze co by sa stalo keby ich dobrala a pri tom by jej nic nebolo? a co mohlo sposobit to tocenie hlavy a nevolno na zaludku lebo pochybujem ze to je neaka infekcia pluc. dakujem

draci_zub

Vsetky antibiotika možno vseobecne nahradiť vitamínom C. Účinné dávky sú pár gramov denne a viac. Vitamin C je potravina, je uplne neskody. Chemicky cisty a velmi lacny ho mozete kupit v DM drogerii, 100 gramov za 2 eura. Taka modra krabicka. Ak ho chcete neutralizovat, v to istom regali je soda bikarbona. V rovnako velkej, ale bielej krabicke. Tato soda je bez hliniku.

Trebalo by zistit preco ma hlieny a preco ma uvedene zdravotne problemy. Mozno ma malo enzymov, mozno ma otravu, vselico je mozne. Musel by som sa vas spytat par otazok aby som vedel co jej je, a potom mozem odporucat liecbu. Odporucam vam kontaktovat aj RNG-ho.

Osobne by som tabletky od doktorov nebral. Predpokladam ze sa koli nim zdravotny stav o nejaky ten mesiac zhorsi.

Vitamin C dokaze odstranit vela problemov. vyskusajte ho a dajte o par dni vediet. Vylucime tym dost velky okruh dovodov.