Krivy penis, operacia ?

Príspevok v téme: Krivy penis, operacia ?
raver

Dobry den , mam 16 rokov a mam problem s krivym penisom , mam ho zahnuty do lava (asi 50 -60 stupnov ) a trochu hore , mam pocit ako keby bol uplne naspodu zlomeny , ked ho napnem tak je tych 50-60 stupnov dolava ale ked povolim tak len padne na bok :( ... som ochotny podstupit operaciu , ma s nou niekto skusenosti ? lebo si myslim ze ho mam ohnuty az priliz na to aby to pri sexe nevadilo, popripade cena operacie keby niekto vedel , dakujem

igoneti

Pred dvomi rokmi som si všimol, že môj penis sa začal čoraz viac zahýbať. Čím bol zahnutejší, tým väčšiu bolesť som pociťoval pri erekciách. Hoci som sa hanbil s tým ísť za doktorom, nakoniec som sa odhodlal. Moja diagnóza ma odrovnala – Peyronieova choroba. Počul som o nej, že sa prakticky nedá liečiť. Navštívil som množstvo lekárov a dúfal, že niektorý z nich nájde riešenie. Jeden vynikajúci urológ mi odporučil Pro Long System - tonzes.com a už po pár mesiacoch som zaznamenal zlepšenie.

raver

Pred dvomi rokmi som si všimol, že môj penis sa začal čoraz viac zahýbať. Čím bol zahnutejší, tým väčšiu bolesť som pociťoval pri erekciách. Hoci som sa hanbil s tým ísť za doktorom, nakoniec som sa odhodlal. Moja diagnóza ma odrovnala – Peyronieova choroba. Počul som o nej, že sa prakticky nedá liečiť. Navštívil som množstvo lekárov a dúfal, že niektorý z nich nájde riešenie. Jeden vynikajúci urológ mi odporučil Pro Long System - track.prolongsystem.net a už po pár mesiacoch som zaznamenal zlepšenie.

neprinol

Pred dvomi rokmi som si všimol, že môj penis sa začal čoraz viac zahýbať. Čím bol zahnutejší, tým väčšiu bolesť som pociťoval pri erekciách. Hoci som sa hanbil s tým ísť za doktorom, nakoniec som sa odhodlal. Moja diagnóza ma odrovnala – Peyronieova choroba. Počul som o nej, že sa prakticky nedá liečiť. Navštívil som množstvo lekárov a dúfal, že niektorý z nich nájde riešenie. Jeden vynikajúci urológ mi odporučil Pro Long System - track.prolongsystem.sk a už po pár mesiacoch som zaznamenal zlepšenie.

prowler16

no neviem co som to ziskal vdaka nevhodnemu spodnemu pradlu alebo cim tom bude, mna by len zaujimalo hlavne zeny by sa mohli vyjadrit, ci ma niektora s takou "vyhybkou" skusenosti, ci je to pravda ked pisu s tymto sa daju prebadat aj take zakutia ktore normalny tvar nedokaze :D

Expert

Čítal som na internete alebo v novinách, že zakrivenie si spôsobujeme sami, a to dokonca o tom ani sami nevieme. Ževraj za to môže spodné prádlo aké nosíme v mladom veku. Ak je to tesné a penis máme na jednej strane, tak sa neprekrvuje tak ako ta druhá a tým vzniká zakrivenie, tak ma napadlo že nachvylku nebudem prekrvovať aj druhu stranu a pekne vynadam svojim rodičom :)

parararam

powler16: no zle to nevyzera... mohol by si si povedať, že aspon si jedinečný.. pokial ti to nevadí, je to dobre... lebo inak ho máš dobrý.. a dostaneš sa vo vagíne na miesta, kam sa iní nedostanú :) ale ak ti to vadí, skús navštíviť lekára a na operáciu..