Ako sa zbaviť posadnutosti?

Príspevok v téme: Ako sa zbaviť posadnutosti?
Frida19

Ide o to ze som posadnuta jednym muzom..totiz on ma ani v podstate nepozna ale ja ho uz asi rok milujem takou chorou laskou..stale chodim tam kde on,pozeram si jeho fotky kazdy den a strasne ho chcem..no on ma uz asi 3 roky vazny vztah a miluje tu holku hoci podla mna je otrasna,skareda a hlupa a nezasluzi si ho..Myslim si ze pubertalna laska to nieje kedze mam 21 rokov a on ma 24..ako mam prestat nanho mysliet a zozierat sa tym stale??? Skusala som najst si niekoho lenze ja kazdeho porovnavam s nim a nikto iny sa mu nevyrovna..:((( Pocula som aj o takej psychickej poruche sa to vola erotomania ...ked je zena posadnuta niekym akoby si imaginarne vytvorila s nim vztah ci nieco take..nema s tym niekto nahodou skusenosti?? Kazda rada je dobra...

taposadnutababa

Aj ja mám problém s posadnutosťou len u mna je to zle veľmi zle lebo on ani nevie že existujem a...je to zložité. Mám fakt problém a presne viem ako sa cítiš je to hrozne niekoho milovať obetovať pre neho čokoľvek na svete a on ani nevie že si. Je to hrozné lebo už sa neviem sústrediť na školu a ani na nič iné všetko čo robím nerobím pre seba ale pre neho lebo chcem byt pre neho dokonalá. Mám potrebu alebo by som to nazvala nutkaním sa pozrieť či nezistím čo dnes robil, kde je, s kým je, čo róbí, ako sa má. Aspoň 5x denne sa prichitím pri tom ako si pozerám jeho fotky a plačem. Stále na neho myslím je to hrozné. A bojím sa, že je to choré. Keď si nezistím tie základne odpovede na moje otázky nezaspím. Hrozne sa trápim už dlhší čas a je to stále horšie a horšie som ním stále viac a viac posadnutá. Bojím sa ísť k psychológovi alebo k psychiatrovi. Bojím sa, že by má zavreli do blázninca. A najhoršie je na tom, že si to uvedomujem.

Maja 2000

Mne sa stalo to iste . Mam 15 a on ma 18 . Býva blízko mna . Viem že ma frajerku a ja by som ju najradšej roztrhla v zuboch .

katka...

Co jej tu nadavate, ze je chudera a egoista? No tak sa nestastne zalubila. Za to este nemusi byt zla. Vam sa nikdy nestalo, ze sa Vam pacil chlap, ktory bol zadany a tiez ste si mysleli, ze vy by ste pre neho boli lepsie?
Frida jedine riesenie je, vyhybaj sa mu. Aj ked to bude tazke. Ale zide z oci, zide z mysle.

Frida19

No tak som zakomplexovana chudera ale nemozem za to...ja sa nechcem trapit a prajem si aby som ho nechcela a aby som zabudla lenze to nejde aj ked sa snazim...a este ked ho mam stale pred ocami a stale ho stretavam...Jedine co ma napada najst si niekoho jemu podobneho vyzorovo aj povahovo a hlavne slobodneho!Tak by som sa mohla odputat od neho jedine...

YaaaMaika

Frida a ty si myslis,ze keby sa aj s priatelkou rozisiel tak by sa dal s tebou dokopy???Ved on ani neregistruje ze existujes podla toho co pises...suhlasim s tym co napisala andrea a myslim si,ze si neskutocny egoista...chudak ten chlap...

ladida

tak a nemozem si odpustit komentar.pred 2 r za mojim manzelom(27r)zacala doliezat byvala-obtlstla kolegyna!volala mu,ak som ja zdvihla telefon,vynadala mi,ze mu nicim zivot,ze keby som ich laske nestala v ceste,mohli by byt stastny atd...hold niekto by mal mat zakazane juhoamer telenovely!nastastie manzel je american,tak sme sa odstahovali do chicaga atym padom zmizla aj ona,par krat mu pisala na facebook.ale zablokoval ju.uf,to bolo psycho!takze akokolvek sa ti mila moja zda,ze ty si prenho ta prava-nechaj rozhodnutie na nom,on to vie asi lepsie posudit.

andrea789

z toho čo píšeš vidno že si zakomplexovaná chudera, podla mna si ani v živote nemla chlapa a žiadna erotománia si len platonicky zalubena to je všetko a ešte aj dobre prihlúpla ked niekomu chceš zničiť 3ročný vzťah či kolko, ten chlap asi vedel prečo chce radšej ju nie?

Frida19

No tak potom to asi je ciry egoizmus ale ja nedokazem prehltnut ked ich vidim spolu a ked si citam ake zalubene statusy jej pise a proste by som vsetko spravila preto aby sa rozisli a nemala by som ani vycitky..lebo ona je mrcha a vazne si ho nezasluzi a co som aj pocula od ostatnych tak stale za nim dolieza aj ked on si vypne mobil tak ho zhana po kamaratoch a tak..A nemozem povedat ze ho vobec nepoznam...jeho sestra je moja velmi dobra kamaratka a proste ho sledujem a pocuvam o nom co robi ..No viem ze to je chore ale nemozem si pomoct..A vazne si myslim ze sa ovela viac k nemu hodim ako ta jeho frajerka..

A gatrix skoda pre mna ci pre teba? :D