akné

Príspevok v téme: akné
pepo123

dobry den. mam 24 a stále akné. Beriem zhruba mesiac Zineryt, je videt zlepsenie, ale neni to stále ono. Co viac vplýva na akné? Nespravna strava alebo hormóny? po pripade stres nervozita...
dalsia otazka:napriklad take susienky bebe mozem veselo alebo obsahuju aj oni neake skodlive latky?? a taktiez sa chcem spýtat na B-komplex-pivné kvasinky(obsahuju vytaminy B1,B2,B3 atd.),ten mi moze uskodit alebo naopak pomoct??Lebo som pocul viaceré názory. Vopred dakujem za odpovede ...

mnamka257

v prvom rade vplyvaju na akne hormona.ale aj strava. samozrejme nemusis vyradit tie, co obsahuju o nieco ine zlozenie, ako by malo byt.staci vyprazane, mastne a dokonca ani horka cokolada neskodi.ale so sladkym to neprehanaj-nielen kvoli akne.zineryt podla mna nepomaha takmer vobec, to skor si daj od koznej predpisat vodicku, ktoru v lekarni zamiesaju specialne pre teba.a uzivaj zinok. popripade si to prekryvaj korektorom, ked sa uz inac neda. sparavny postup najdes na tomto blogu pod temou krasa: www.girls-life-br.blogspot.com

StankaT.

Ahoj, mala som podobny problem. Uzivala som rozne pripravky, ale najlepsie vysledky mam s koloidnym striebrom a koloidna med od Koloidne.sk
Od zacatia uzivania uz za kratky cas akne od mala vynikajuce vysledky, verim ze to aj tebe pomoze.

pepo123

draci_zub- ano mam take vyplne zubov od zubarky. a ziadne ine tabletky som nebral posledne mesiace ani ziadne vakcíny..Ked tak sem tam tabletku od bolesti hlavy,ale to tak max. 2 za mesiac.

draci_zub

Do piva ide hlavne chmeľ a jačmeň Kvasiniek tam nie je veľa. Pivo je chmeľová polievka. Vitamíny skupiny B neuškodia, naopakr pomôžu. B-komplex FORTE, nie obyčajný, raz za pár dní by bol užitočný. Pomôžu aj iné vitamíny, C, E, A... Závisí z čoho to akné vzniklo, čo ho spôsobuje.

Máš alebo si mala amalgámové plomby v zuboch? To sú také strieborné až sivočierne výplne zubov od zubárky. Aké tabletky si brala posledné mesiace? Zaujímajú ma hlavne rôzne anti (antibiotiká, antivirotiká, ...). Mala si väčší počet vakcín alebo vakcínu na prasačiu chrípku?

levanderka

zineryt je fajn, ale skor by som vyskusala aj Gafrovu mast s ichtamolom, osobne mne pomohla, ale u kazdeho je to asi individualne.

skus aj odvary z repika, zihlavy a potierat miesta. miesto roznych tych pletovych vod plnych chemie.

co sa tyka stravy, co najviac vylucit mlieko,cokoladu,vyprazane jedla, niektory maju akne prave kkvoli jedlu, ale je to individualne, moze to byut aj stres aj hormonalna nerovnovaha, aj zaludocne problemy, zamorene telo toxinmy. vtedy by som odporucala zihlavovu cajovu kuru. pit caj dva tyzdne.vyplavy z krvi neziaduce latky.

ja som brala B komplex a zinok, k tomu betakaroten so selenom a vitaminom A, pomohlo :) po dvoch mesiacoch pouzivania, plus ta gafrova mast :)