zacinam sa bat

Príspevok v téme: zacinam sa bat
lulu89

nikdy by mi nenapadlo, ze budem pisat na tuto temu...po skuskach tohto roku som sa rozhodla schudnut, lebo som cez skolu pribrala takmer osem kil... pri vyske 180 som mala 73 kg, tak som sa rozhodla, ze schudnem aspon sedem kil... zacala som chudnut, islo to same, zdrava strava, vela pohybu, sem-tam nejake maskrty... lenze v poslednych dnoch sa do jedla uz musim nutit, vobec nechcem jest, o sladkostiach uz ani nechyrujem, pretoze z kazdeho zhodeneho pol kila mam obrovsku radost a zacina ma chytat panika, ze ak by som zjedla o krajec chleba navyse, pribrala by som... dokonca dnes rano sa mi uz nahrnuli slzy do oci, ked mi mama pripravila ranajky a musela som jest s nou :/ normalne by som to nezjedla...a teraz mam desne vycitky, hned som letela na bicykel a dufam, ze sa toto uz nebude opakovat ....... o anorexiu nemam zaujem!

wonderbra

ale no, lulu:) ani nezacinaj rozmyslat nad takymi blbostami ako su depky kvoli jedlu, ze si zjedla trochu viac..no a? na ranajky mozes jest VELA! nemozes sa takto trapit, lebo to bude pokracovat, nechcem ta strasit, ale ma to potom nabeh na bulimiu. a to ty nechces, ze? takze sa netrap jedlom, si zvyknuta aj sportovat, takze prinajhorsom to spalis.

lulu89

lebo ja sa aj snazim hovorit, ze to neni najdolezitejsia vec na svete byt chudsia a neni vsetko len o jedle a tak.. ale uz proste ked myslim, ze jest musim, neni mi dobre :/

zuzka1911

Moja, o anorexiu nemá nikto záujem ... Ono to tak nefunguje. Proste sa to stane. Vždy to začne nevinným chudnutím. Musíš zmeniť svoje myslenie a treba si uvedomiť, že chudnúť sa dá správnym jedením a pohybom a nie nejedením. OK ?