objektívna nemožnosť výberu partnerky

Príspevok v téme: objektívna nemožnosť výberu partnerky
beskyd

dobrý deň, prosím vás, mám taký problém.. mám určité predstavy o tom, aká by mala byť moja potenciálna partnerka, ale keď je predpoklad alebo teoretická šanca, že som možno takú spoznal, zisťujem, že jej vôbec nie som hoden, ani jej podobnej s podobnými kvalitami. zaslúži si niečo lepšie než som ja. a nejakú vadnú zase nechcem... čo mám robiť? s niektorými nedostatkami neviem nič spraviť lebo sú podmienené genetikou, odstránenie iných si vyžaduje čas. mám si kúpiť ryby? alebo zajaca? ktoré zviera je schopné väčšej nehy?

H2O

lost, ale každopádne by rušňovodič mal mizivé šance si niekoho na koľajách všimnúť, nie to ešte zareagovať a ubrzdiť to .. A ešte by cestujúci na to doplatili, ts :( to by sa muselo vyriešiť ...

A tie naše reštauračné vozne robia hanbu svojmu menu - minimálne tie v rýchlikoch :) Vzhľad, ponuka, obsluha.. a ešte ťa aj vyhodia napriek tomu, že nikomu neobsadzuješ miesto :)

lost

milli11, rychlejsi ako auto :D efektivnejsi :D pohodlnejsi :D (osobak vlak, by mal stat vsade)

H2O, no to by bolo zaujimave :D mozno by ich odhodila tlakova vlna (vankus?) pred vlakom skor ako by schytali naraz :D

a ta (de)akceleracia, ak ide na 5KM medzi dedinami, by musela byt kruta :D

inac, ja som znechuteny z tych restauracnych voznom na slovensku, raz som isiel rychlikom, som si povedal, hmm restauracny vozen, musim pozret, a radsej som sa aj hned otocil :D

skoda ze nie su kvalitnejsie :)

H2O

lost, to čo je za vlak? Šak treba myslieť aj na samovrahov, pod taký by ani nestihli skočiť :p .. kks ale prenajať si jeden vozeň na nočnú párty, to by bola iná spokojnosť

milli11

Pre lost, to je vlak, len nastupis, ani si nestihnes sadnut a uz vystupis.
Pre beskyd, ja ako obycajne dievca, ak logicky uvazujem, ta nechapem. Chces vobec taku zenu alebo nechces? Lebo mne pripada, ze ju vlastne nechces. Co ak sa aj ty pacis jej a tymto ju oberies o spokojnost?
Mna by porazilo, keby som sa dozvedela, ze muz, ktoremu sa pacim a ktory sa paci mne ma odmietne, len preto, ze sa mu nezda, ze je dost dobry.

doubledog

beskyd, myslim, ze ti je jasne, ze velka vacsina zien ti nema moc co ponuknut.

lenze, existuje to malicke percento, ktore nejaku hodnotu maju a tie sa oplati hladat.

a nekvalitu prenechaj inym, ti s nou budu mozno spokojni :)

lost

adam.cas.sk

Toto je vlak, nie ako tie slovenske :D

len taky dodatok k tomu predoslemu :)

Potesilo by ma to ak by u nas bola takato "VIP Trieda", aspon 1 vagon, pre narocnych ako som ja :D

beskyd

ely, kazdy ma predstavu, ale som presvedceny ze 95% populacie z nej musi upustit. potom otazka stoji tak, ze o com to cele je?:) to bola taka skryta podstata temy:)

beskyd

ivana45, dakujem, vtesnavanie sa do sablon a postupov mi nikdy velmi neslo. vyriesim to zrejme tak ze pockam kym nieco dokazem, zacnem znova cvicit a bude to ok, v tomto pripade prehltnem horku pilulu a prenecham hodnotne dievca niekomu kto jej da vsetko co potrebuje:)

Ely

Podľa môjho názoru každý má predstavu o tom ako by mala jeho partner vyzerať. Možno chce to čas.

Pes! Aj keď každé zviera má v sebe niečo výnimočné.

beskyd

bibi1234, pri vsetkej ucte, nebol som zvedavy na to ci by si ty mna chcela alebo nechcela za frajera, namiesto tychto pojednani si kludne mohla ist spratat exkrementy po psovi, bolo by to uzitocnejsie a ludia by nemali nervy ze slapu do h*vien. aj to je sucast "urovne" aj ked je mi jasne ze na slovensku staci mat drahe auto. inak neviem skade mas ze som studoval na sukromnej clovece, nebudes ty ten isty mudry co tu pisal ze som dievca?? tu mate zaujimave pochody niektori:)) keby som nebol v rubrike osobne problemy tak sa aj cudujem tymto zaverom. a este raz opakujem, niektori su na seba az prilis pysni hoci ide len o pipku co v spravnej chvili roztiahla nohy a dostala sa kdesi do dozornej rady obch. spolocnosti, potom si kupi drahe handry a uz ma akoze "uroven", potom su ludia ktori pozy ako pycha nepotrebuju, staci im vnutorny dobry pocit z dosahovania vlastnych predstav o sebe, dobry pocit z toho ze robia spravnu vec a to su ludia ktorymi sa obklopujem omnoho radsej lebo z nich nejde nadutost ale pohoda. ale aj na to treba vyzriet a k tomu ti nepomoze ani 20 diplomov a 10 bmw-cok. ale odbacam, tema nie je o teseni sa z malickosti. kto mate nieco k veci, budem sa tesit, internetovych honicov vlastneho ega odkazujem na ine temy alebo za prislusnym odbornikom. zatial.