Prsia

AdamKrt

Tak ma napada, ze mozno by sa dalo tym vyrazkam aj zabranit. Napr. sprej, ci roll on antiperspirant s obsahom striebra. Alebo sprchovy gel s obsahom striebra.

Pre muzov napr. robi NIVEA radu SILVER PROTECT
www.niveaformen.sk

Ale pochybujem, zeby to tiez nemohla pouzivat zena :)

CITUJEM:
Antibakteriálna ochrana pre celé telo.

Vysoko aktívne ióny striebra rýchlo a intenzívne pôsobia proti baktériám. Reagujú s bakteriálnymi enzýmami a proteínmi, a tak baktérie deformujú a následne likvidujú. Okrem toho prenikajú bunkovým obalom a sú schopné viazať sa na bakteriálne DNA a RNA, čím zabraňujú ďalšiemu množeniu baktérií.

Napriek tomu sú ióny striebra veľmi účinné proti baktériám i pachu potu, sú šetrné k pokožke. Podráždenie či začervenanie nemá šancu!

Jajka11892

Aj ja si myslím, že je to tou podprsenkou... A preto si s tým dáke starosti nerobím, však som bola aj na preventívke a doktorka mi nič nepovedala

AdamKrt

Takze ked uvazujem logicky, riesenim by bolo co najvzdusnejsie oblecenie /podprsenky/, umyvat dobre a osetrovat prsia.

Mozu to byt vlastne take zapareniny, takze by mohla hadam aj zabrat podobna liecba, ako na zapareniny u deti...
www.bepanthenmast.sk

AdamKrt

Aj priatelke sa to robi...

Teraz ma napadla jedna suvislost. Nemoze to bys sposobene tym, ze ked nosite podprsenku, tak niektory material je menej priepustny, prsia sa dotykaju steny podprsenky, potite sa, prilepuje sa to a takato kombinacia zapricini upchatie porov, nasledne vyrazky.

Vsimol som si totiz napr. u mna, ze ked je leto, tak sa mi na chrbte obcas robia vyrazky, ale zvycajne v tej oblasti, kde sa kosela dotyka chrbta. Inde velmi ani nie. Proste sa to zapari a je na vyrazky zarobene... :)

Lulka54223

no ja takéé nemám...ale no aspoň sa stym niekomu zdôver mame..a ona ti povie čo stým...=))) ..tu nikto ti nevie presne napísat čo ti je..

Jajka11892

Vaneska - neviem ci je to bezné ale som na tom rovnako.. :) trochu sa toho aj obávam ale.. neviem ci je to normálne