Natrhnuta predkozka

Príspevok v téme: Natrhnuta predkozka
michaell

Zdravim vo spolok, nedavno sa mi natrhla predkozka, co s tym ma robit? najprv som myslel ze sa to spravi samo, no zrejme nie, neboli to nic, ale ked ide penis do pozoru a ked onanujem trosku to boli a potom po.. je trosku podrazdeny.. Da sa s tym nieco robit? dakujem
(natrhnuta je tam kde sa spaja zo zaludom)

Tiezsanatrhla

Mne ked sa bnatrhla uzdicka. Doktor mi dal nejaku jodovu mast a vyse tyzden som to natieral a nemohol nic robit.

Riso risino

Mne sa to stalo dnes na spodku zaluda krv jak z prasata som zvedavy jak pojdem do roboty aj budem sťať aby to nestipalo.aby sa to zahojilo kolkym sa tu trha cicina.

Marek13

Mali ste aj natrhnutie prekozky sprevadzane vyraznym opuchom. Priam nedovolujucim stiahnut predkozku spat do povodnej polohy?
Zaujima ma ci to po par dnoch odpuchne alebo ci na to bude treba chirurgicky zakrok.

kvako

Ahojte, chcem sa spýtať či neviete náhodou čo môže byť na vrchnej predkožke taký biely stvrdnutý pás okolo penisu.
Nebolí to ani žiadne iné problémy niesu len je to také tvrdšie a biele, niekedy to mám po celom obvode niekedy len na polovici ako kedy.

Ďakujem za rady.

Malina Rit

braskoo jednoducho choj do kuchyne zober noz a odjeeebb si to ceele aj s vajcami a nestazuj saaa ono sa to zrastie

emil

Dobri ja bi som kcel poradit mal som sex as predkoski mi tekla krv. Nemam rostrhanu predkozku ale mam tam mensu dierku. Co stim ?

TvojTatko

Chlapi ziadny stres :D Mne sa to stalo tiez, uplne som to odtrhol od zaluda :D teraz ju stiahnem celu az dole, veget co sa tyka hygieny :) Krvacalo mi to ako prasa na jelitka, ale prestalo to asi za pol hodku...teda preslo to skoro hned, ale krva isla dlho dlho...Netreba sa toho bat vobec. Nechal som si to same zrast pekne doma.. Nechtikova masticka je ideal. Po tyzdni som mal normalne sex :) Ked to krvaca, musite lezat doma cely den, cicina pekne na brucho a nechat vetrat a sem tam utret. Hlavne NECHODIT!!! Kym sa to zacely chvilu to trva...Rano to uz bude ok, len ziadne prudke pohyby. Hoji sa to rychlo :) Takze klidecek pianko pani. Pekny den.

bolest007

dobry den mas som styk a velmi drsny potrebujem vediet co s tym asi 3 mm sa mi odtrhla predkozka zo spicky zaluda zahoji sa to alebo co s tym prosim surnu odpoved

bolest007

dobry den mas som styk a velmi drsny potrebujem vediet co s tym asi 3 mm sa mi odtrhla predkozka zo spicky zaluda zahoji sa to alebo co s tym prosim surnu odpoved

jumbo

Zdravim mne sa to stalo uz 2 krat dost to krvacalo ale rychlo sa to zahojilo a nikde som s tim nebol to sa mi bude stavat stale alebo čo ? Je to velmi ponizuje podla mna .