ockovanie proti rakovine krcka maternice

Príspevok v téme: ockovanie proti rakovine krcka maternice
jan4ka

ahoj mam jednu mensiu otazku moja mamka sa rozhodla ze ma zaockuje proti rakovine krcka maternice viem ze je to dobra vec aj ked je poriadne draha 15000 korun vraj ale ja mam 17 rokov skveleho priatela a nato aby som sa mohla ockovat musim byt panna co este aj som vdakabohu :) to ockovanie prebieha okolo pol roka kezde to su 3 inekcie a ja sa bojim ze co ak sa mi nahodou nedajboze nejako roztrhne blana? co na to moj chalan a co ked budem mat nesmiernu tuzbu zbavit sa panenstva? myslite ze je to dobry napad? lebo ja si myslim ze je to dobre len sa trochu bojim .. :(

poduska

mila jan4ka je to ockovanie nutne? Ved ked je to take drahe, daj si svojho priatela preverit radsej na pritomnost virusu nie? Je to lacnejsie ;)

sulika

Ako prepáč zlatko ale na 17rokov by si mala vedieť, že očkovanie prebieha vpichom injekčnej striekačky do pokožky na ramene, stehen.alebo sedac. svalu a pod..a o panenstvo prídeš pri pohlavnom styku!!!!to že máš byť panna, je myslené tak, že očkovanie je najučinnejšie u mladych dievčat ešte pred začatím sex.života kedy neprišli do kontaktu s virusom, aby potom ked budu sex.zit a nahodou bude mat partner virus, tak aby ho nechytili, lebo su zaockovane...vela zdaru!!!