Trojka - a chlap ju odmietne...

Príspevok v téme: Trojka - a chlap ju odmietne...
len tak

tak vsetci kto sa chce nech mi odpovie.. Poslete frajerovi sms ku, kde mu narovinu napisete, ze mame doma damsku navstevu a ze ak ma chut nech sa prida:)On bol na vikend mimo cca 20km do nasho bytiku a sice velmi ho zaujala smska a vie, ze som ho chcela potesit...ale kamaratka nemohla byt dlhsie a tak sme sa zdrzali do kedy to bolo mozne..nuz a moj podareny frajer to nestihal(bol na navsteve u kamarata zo skoly) a akurat sa iba preberali k zivotu...a po vsetkej sms kovej vymene nakoniec nedosiel..tak co si mysliet o tom...chlap o tom basni a ked ma moznost tak nestiha:) hm zeby zle nacasovane??? Co vy na to????

F

Pravdepodobne ta uz dostatocne pozna ze to bolo zas rozpravanie do vetra. Ked hovoris ze nech sa prida a potom ze ak by sa pridal tak by bolo zle nedobre. Ma len rozum a povedal si ze radsej nebude drazdit hada bosou nohou, lebo podla tvojej reakcie by mal z toho este asi aj zle ked by sa tam ukazal... To ak by sa navas mal len pozerat to nieje trojka ale vojerst o alebo telka :D

BJ

Ale ale... poserkal sa. To ako viete. Mozno to uz vyskusal, a nic mu to nehovorilo. :-)

Navyse, ked su 2 baby dreva, tak rozumny chlap to radsej necha tak, nez aby mal traumaticky zazitok. :-)

len tak

No na to vykricanie som uz trochu stara:))) ak by mal zaujem potom dovi dopo... a dohoda medz nami bola jasna..suhlasil s nou:)))

milli11

To by potom nebola trojka. To si uz rovno moze pustit porno s lesbickami a ma to to iste, ak by sa nemohol pridat. Co sa asi odohravalo v jeho hlave? Mozno si on myslel to iste o tebe. Co sa odohrava v tvojej hlave, kedze doteraz si to odmietala a zrazu mu davas prilezitost. Mozno si myslel, ze ho len chces preverit a nachytat a potom mu vynadas a vykricis sa na neho, tak ty ides po mojej kamoske, ked sa milujeme, kolkokrat na nu myslis?

len tak

Ano, mame vazny vztah...mozno to tak malo byt, ze sa to nezrealizovalo:)))) bozie a tie cesty ludi naozaj su nevyspitatelne:))) ja to mam aspon z krku a dufam, ze uz urcite veci ostanu v jeho fantazii..

len tak

dik za prispevky...tak moj frajer tuzi po tej trojke dlho a ja som bola dost proti..a vcera to bolo take nevinne a spontane a bola priilezitost..nie som ziaden vyznavac trojej a a ni nic podobne len som mu chcela uroit radost..naozaj neviem co sa v nom mohlo odohravat v jeho hlave..ked zrazu bol pred moznostou a mozem to skusit...neviem...no a urcite by som nedovolila svojmu frajerovi sa pomilovat s inou zenou aj keby ze sa ta trojka zrealizuje.. pozerat by sa mohol ale skusat nieco s inou zenou tak to moze rovno zabudnut...dik