Nadmerné potenie. Prosím o radu

Príspevok v téme: Nadmerné potenie. Prosím o radu
Monika122

Dobrý deň. Prosím Vás o radu. Mám 23 rokov. Som strašne zúfalá. Mám problém s nadmerným potením, trvá to už roky, ale stále sa to zhoršuje. Potí sa mi celé telo najviac hlava, tvár , chrbát, zadok, podpazušie. Ruky a nohy vôbec. Už som s tým bola aj u lekára, povedali mi, že vraj to je normálne, že každý človek sa potí. Lenže zo mňa leje, ako keby som sa práve osprchovala. Je mi to strašne nepríjemné, neviem čo si mám obliecť, stále mám všetko mokré, na chrbte veľký fľak, na nohaviciach tiež, vlasy celé mokré... A netrápi ma to iba v lete ale po celý rok, ale v lete je to horšie. No a v zime som stále prechladnutá, keďže vonku je mínus, a ja mám mokrý chrbát a vlasy. Ja už neviem čo mám robiť, skúšala som už všetko, šalviový čaj, čaj z yzopa lekárskeho, šalviové kvapky... Bola som aj u endokrinológa, štítnu žlazu mám v poriadku. Prosím Vás poraďte mi. Ďakujem

Nati11

Po dlhom hľadaní a skúšaní rôznych prípravkov mi pomohol výrobok s názvom DRICLOR. Dá sa kúpiť v lekárni za cca 6,50eur. Je vo forme guličky. Riadte sa podľa príbaloveho letáčika. Ja som maximálne spokojná. Bola som už zúfala. Dajte potom vedieť či pomohol aj vám.

meni

presne toto trapi aj mna ale v zime to neni take hrozne len ked sa moc obleciem.no akonahle som sa o to prestala zaujimat a stresovat a robit okolo toho hurhaj zlepsilo sa to.pravdaze v lete je to horor ale skusam sa nesustredit na to ze je to problem ale brat to tak ze je to normalne a kazdemu sa to stava,ked sa mi stane stym spolocne nieco neprijemne alebo trapas pred niekym tak si z toho urobim mensiu srandu aby som sa nezblazdnila od hanby a neprepadla.no veeeeelmi to suvisi tiez s hormonmy.ale velmi sa treba sustredit ako sa chovam aby som svoje hormony drzala na uzde a ked sa podari tak drzim na uzde aj pot a ajked v lete som mohra jak svina aspon to nesmrdi.tak.tolko asi.toto je moj pripad mozno ztoho nieco vezmes. :)