bulimia?

Príspevok v téme: bulimia?
lucia777

Ahojte,
prosim pomozte mi mam 18 rokov 165cm 52kg myslim, ze to nie je nejako malo a chcela by som menej ,ale nejde to lahko. Chodim na tanecne konzervatorium a chuda postava je nutnostou. Snazila som sa schudnut zdravym sposobom a aj o nejake dve kg som isla s vahou nizsie, ale nestacilo mi to a tak som zacala uzivat tabletky na chudnutie a laxativa (prehanadla) skusala som aj vracat ,ale to mi moc neslo. Co myslite ako to soo mnou vyzera?

zuzka1911

Podľa mňa vôbec nepotrebuješ chudnúť. Povedal Ti niekto kompetentný, že musíš zhodiť ? Hmotnosť na svoju výšku máš akurát. A pokiaľ chodíš na konzervu, pohybu máš dosť a potrebuješ aj nejakú energiu, aby si vládala.
Čo sa týka PPP, si v dobrých začiatkoch. Vracať si skúšala, nejde to, ale keď sa budeš snažiť, určite by si na to prišla. A niektoré bulimičky nikdy nevracajú a itak sú bulimičky, lebo používajú preháňadlá, laxatíva, čaje a čo ja viem ešte jaké sračky, ktoré Ti spomalia metabolizmus, prestane Ti fungovať trávenie a keď budeš chcieť prestať, akurát priberieš, lebo budeš mať zápchy, bude Ťa nafukovať atď., atď. ... Takže asi tak. Ešte pokiaľ sa Ti dá, prestaň. A ak potrebuješ zhodiť, dá sa to aj zdravou cestou. Ako som povedala, pohybu máš určite dosť, nemal by to byť popri správnej strave problém :) Držím palce.

beefree

Ahoj,
bohuzial tanecne konzervatorium je striktna skola,kde vazne vyzaduju chudu postavu.
Ja to vidim ale tak,ze ty nemas este PPP ,ale coskoro dotoho mozes padnut. Laxativa neuzivaj lebo v zivote nebudes mat stolicu bez nich.
podla mna vyhladaj dietologa,ktory ti najde sposob chudnutia.