krcna chrbtica zilina

Príspevok v téme: krcna chrbtica zilina
kristi256

Ahojte... mam problemy s krcnou chrbticou, vcerajsi rtg vysledok: napriamena lordoza s blokovym postavenim, def. zmeny, osteochondroza C 4-5. Vraj mam chrbticu jak stary clovek :( je to az take zle?
Moje probelmy su samozrejme bolesti, stuhnuty krk, hlava a najhorsie ze sa mi niekedy aj mota hlava.. akoby som bola opita... to mi najviac prekaza. p.Doktorka mi neodporucila masaze, ale cvicenie, plavanie, rehabilitacie... ale nikam ma neposlala... tak si hladam, co by som s tym v Ziline mohla robit... poradite?
Pozerala som rozne rehabilitacne centra, dufam, ze odpovedia... a zaujal ma p. doktor MUDr. Pavol Moravcik - Pramen, ambulancia akupunktury, rehabilitacie a homeopatie. Pozante niekto? Ja by som rada skusila aj nieco take alternativnejsie, ale jedine u doktora, nie nejakeho sarlatana... a toto vyzera celkom dobre. co myslite?

alenka17

..chýba ti optimizmus,pozitívne myslenie,teš sa že ti netŕpnu prsty na rukách,že ťa nebolia ramenné kosti,väčšina ľudí na Slovensku má v ústach jeden alebo viac mŕtvých zubov ..herci,speváci,politici,a nemyslia na to..chrupavky regeneruje aj vlastná krvná plazma(mudr. Tomáš Jakubík),alternatívy,bylinkári neviem..sama už vieš čo ti robí dobre a čo nie

kristi256

nic nespravim?
mne sa to nezda normalne, ze mi nic nebolo a v priebehu mesiaca sa mi to tak zhorsi, ze mam taketo cudne stavy cele dni... to akoze budem teraz uz cely zivot takato "mimo"? to snad nie :(

alenka17

..s tými dvoma mŕtvymi stavcami už nič nespravíš,aj šatka môže byť,keď treba aj tabletky...behaj ako pes štvornožky(nie vonku)a kýv hlavou do strán aby ti to úplne nestuhlo.

kristi256

Dakujem bio... ja by som ale skor asi potrebovala este nejake vysetrenia.. stale som ako opita, malatna, neviem sa akosi prebrat do reality, mam taku neiste nohy pri chodzi... stale akoby ma mala zacat boliet hlava, alebo ma boli.
Moze to byt len tou krcnou chrbticou? Ci mam ist este ne nejake vysetrenia?