Asi ma vzťah ničí

Príspevok v téme: Asi ma vzťah ničí
mepeme

S priateľkou to bude rok a pol čo sme spolu. Obaja máme 18. Len v poslednej dobe sa mi zdá že nemám záujem byť s ňou :(. Níč sa medzi nami nestalo za čo by som sa mal na ňu hnevať. Len sa mi to zdá že s mojej strany to nie je už také ako to bolo. Neviem. Keď sme spolu je mi fajn ale keď sme od seba pripadá mi náš vzťah ako prítaž. Som študent a tak nemám veľa peńazí a tie čo mám investujem do deivčaťa na darček ak má svietok alebo keď ideme von. A pre seba mi nič nezostane na moje záľuby a tak vo volnom čase nemám ani čo robievať. S rodičmi dobre nevychádzam no v poslednej dobe som radšej s nimi ako s ňou. Neviem čo sa stalo. Ona ma miluje ale ja teraz neviem čo ďalej...

H2O

Vyprchal fenyletylamín tj. droga a je už na tebe - tj. na tom čo chceš a či s ňou chodíš kvôli tomu prchavému opojeniu, alebo ju máš naozaj rád ..

misheliiik

nechapem prečo mu tu hovorite že sa s ňou ma rozisť..on sa rozhodne sam.. podla mňa nevieš čo chceš,lebo keď vraviš že vonku je fajn a doma príťaž,vyber si,ona alebo tvoj normálny život bez nej.Ujasni si to.

tyjamy

...rozid sa s nou...ked to takto citis...ste este prilis mlady na vaznu znamost...venuj sa svojim konickom a este sa neviaz...teraz mas cas na to aby si sa slobodne vyblaznil..ked sa raz ozenis...potom uz nebudes mat take moznosti...bude to o niecom uplne inom...

lost

Najdi si brigadu, ak ide len o peniaze, nevzdavaj to tak lahko, alebo to ihned ukonci a povedz jej preco :)
bud tak, talebo tak, netahaj to do neurcita pre dobro oboch.. pretoze za 2-3 roky sem napises ako ste si znicili 2-3 roky zivota (uz som tu take prispevky videl)

Mozno stereotyp?