Zažltnuté očné bielka?

pe3check

dobry...spozoroval som u mna mierne zažltnutue očných bielkov smerom od sietnice ku kutikom oka..čo s tým robiť?..je to pečeň?..žltačka?..mam aj ine priznaky a síce mdloby, bolesť šije, hlavy, po alkohole triezviem aj 2 dni...može to byť aj alkoholom?..lebo v poslednom čase pijem dosť..poraďte prosim..ďakujem

verula

Neviem možno aj hepatitída má takéto nejake prejavy , alebo niekedy aj žlčník , ved lekár povie ako dalej . klídek

S1M

Najhorsie je ze mal zlu obvodnu a ked som ho poslala k mojej a ta mu spravila komplet testy tak sa zistilo toto. Tie zazltnute oci som spozorovala uz skor. Jemu totiz ta s prepacenim hlupa byvala detska doktorka nikdy testy na pecen nerobila a pritom chodil na preventivky.

RNG

Nech je poskodenie pecene z akychkolvek dovodov, pomaha na to protokol dr Berksina, vyhladaj si ho na tomto fore vyhladavacom spomenul som ho mnohokrat.
Bezne poskodenie pecene je virusom EBV, pricom sa cela zalezitost moze odohrat bez horuciek a inych priznakov mononukleozy. Aj ine virusy a rozne bakterie, plesne, a parazity mozu pecen poskodit, tak isto rozne toxicke chemikalie a rozne lieky(chemikalie, ktore nicia casto poecen a ladviny)
V kazdom pripade treba pecen odmorit a podporit jej regeneraciu a na to je ten protokol velmi ucinny.
Inac sa to vlecie dlhe mesiace a medzitym je telo oslabene, coraz viac zamorene a tym ovplyvnene vsetky procesy v tele.

zajacica

Pravdepodobne prekonal žltačku, o čom ani nevedel. Dodržiavat dietu, nemastné, nevyprážané, nie alkohol, kávu. Užívat Lipovitan a poradit sa s lekárom čo ešte treba dodržiavat. A kontroly bilirubínu. Toto bude dlhšia záležitost, kým sa bilirubín - jeho hodnota v krvi upraví.