rast vlasov

Heatherka

lili kazdy ma pravo tu vyjadrit svoj nazor. v tejto teme si nic nove neporadila, tvoj prispevok je uplne bezhodnotny. mala by si si to odpustit ak si aspon troska inteligentna. dospely clovek sa takto nesprava aj ked netusim kolko mas rokov....

Zaran

RiushBejb

Ked vravíš že ti mesačne vlasy podrastú cca. 1,5-2cm bez použitia akýchkoľvek prípravkov,tabletiek a ja neviem čo ešte tak si na tom fakt dobre.Poznám a aj tu čítam že X ľudom vlasy nerastú takmer vôbec a mnohí by boli happy keby im podrástli 1 cm za mesiac.Mne rastú mesačne asi 3 centimetre ale to musím brať Revalid,podstrihovať,piť žihľavový čaj a vlasy umývať s Dixi brezovým šamponom.

RiushBejb

no práveže ja som chcela po plecia lebo predtým sa mi stále lámali čiže to čo narástlo sa zlomilo..takto hádam do vianoc už budem mať dlhé :)

dirty_angel

:-) Rast vláskov neurýchliš. Rastú každému individuálne. Môžeš byť rada, že ti rastú tie dva centimetríky mesačne :-). Ak môžem poradiť, tak možno by pomohol rad na rast vlasov Vichy (i keď neviem, či to nie je na vypadávajúce vlásky). Potom už môžem poradiť len pravidelné zábaly/masky a starostlivosť, aby boli vlásky pekné a nemusela ti z nich teta kaderníčka pri ďalšej návšteve odstrihnúť tak veľa ;-).

Btw: kaderníčka ti vždy môže odstrihnúť len toľko, koľko dovolíš. Nabudúce jej povedz, aby sa krotila :-).