ukladanie tuku

mate59

kúp si obuv na bežecký tréning s najvačším odpružením,nemusíš kupovať obuv na beh ako na preteky,tréningová je lacnejšia a na tvoj účel ti poslúži,vydrží cca 1000 km.
Nekupuj zbytočne predražené značky,kvalita za rozumnú cenu je značka New Balance.Behám roky, som s ňou nadmieru spokojný a vyrovná sa komfortom hocijakým Mizunám.

lenovik

vies, ja som v objemovke, proste jem jak blazen a cvicim, ale potrebujem uz kondicku lebo za chvilku zacina floorball a tak

diky, idem pozret do obchodu boty na behani, tam je taky pan, on sa vyzna, snad poradi

ja som mal 63 kg (vyska 1,9m), teraz mam cca. 80 kg ;-) (co je tiez malo, chcem mat tak 100 kg :-D)

za mesiac ma operaciu, tak neviem ako potom budem cvicit :/

zuzic_

neviem ci je to dobra obuv v tomto sa vobec nevyznam:) over si to radsej lebo zniceny klb neni sranda. a nebehaj po betone. vela stastia
inac tiez som kvoli zranieniu necvicila dlhsiu dobu a podarilo sa mi nepribrat davala som pozor na stravu a robila cviky co sa dali...teraz len beham obcas a na nete si zhanam cviky co nezattazuju klby ale mozu pomoct schudnut stehnam.

lenovik

ja sem mal prdel kedysi dost dobru, len som mal zranenie a 4 mesiace som nic nerobil (cvicil som len vrsok)

ja beham v salovkach, v ktorych hravam aj fotbal, je to zle?

zuzic

hlavne neprehanaj a zacni pomenej az potom pridavaj. dobre je na stehna behat aj normalny beh, nebehaj po asfalte a treba mat spravnu bezecku obuv.
genetiku nezmenis no da sa trocha zmiernit. ja mam v genetike stehna a dala som z nich dole strasne velkou snahou ale nikdy nebudu idelane no nie su uz take zle

lenovik

aky pozor treba davat na te klby, akoze nejaka technika behania ci co?

inac, ta genetika, ide to nejak upravit, akoze stravou alebo tak

lenovik

jasne, ale predpokladam, ze ste zeny, a kedysi som nemal ziadny tuk, len teraz vela zerem a dost cvicim, len na nohy nemam moc cvikov kvoli chrbtu (drepy, mrtvy tah)

myslite, ze behanie po schodoch by mohlo priniest nejake svaly (tuk moze aj ostat)