plastika

Príspevok v téme: plastika
bonjov

zdráv ludia chcem sa spýtať otázku čisto zo zvedavosti, či sa dá aj s takejto konštrukcie tváre ako je tu na obrázku www.aktuality.sk pomocou plastických operácii, niečo takéto www.contactmusic.com berme do úvahy len kosti, nos, a ostatné nechajme bokom, proste upravenie lebky na taký tvar, a najmä v akej cenovej relácii by sa takýto zákrok (viac zákrokov) mohol pohybovať :) dakujem dúfam, že sa nájde niekto kto mi túto zvedavosť objasní a trocha vnesie do tejto situácie

TrainingBoy

z casti ... musis ale vediet ze nie vsetko sa da upravit a nie kazda uprava vyzera uplne prirodzene(spominam si na jednu co si myslela ze je prevtelena nefertiti)..vlasy, koruna krasy, takze uces dost zavazi ked chces zmenu, ale ako hovorim nie vsetko sa da upravit, pokial viem, tak nos, brada a mozno lica...ale dvojnika z hocikoho nespravis

jajka001_

vsetko je mozne, ak mas prachy. druhe vec je, aky bude ten vysledok. po tolkych operaciach nemozes vyzerat dobre. a okrem toho , pochybujem ze by ti niekto lamal lebku ak si zdravy a nie po brutalne destruktivnej autonehode.

bonjov

dobre,dobre tu nejde o to ,či bude nejaká zmena po schudnutí, to je jasné, že sa zmení ak schudne, ale či je to realizovatelné o tom , o čom som písal vyššie :)

jajka001_

keby ta teta (či ujo?) schudla tak zo 50 kil tak by do tvare vyzerala uplne inak. a keby ten chalan mal iny uces, tiez by mohol vyzerat dobre :)