Ked človek potláča city (lásku)

Príspevok v téme: Ked človek potláča city (lásku)
jana-city

Spoznala som fajn cloveka... ide o moj porvy vztah! Problem mam vsak v tom , ze mu nejak neviem prejavovat city..Sme este len na zaciatku . Ale akoby som sa nevedela uvolnit a povedat mu narovinu co citim ....Proste stale akoby to potlacam . Som taka zdrzanliva. Nemyslim si ze je to kvoli tomu ze to necitim , alebo ze by to nebolo "to prave" ... Aj ked to s istotou nemozem tvrdit, to je jasné :) Ale ako byt taka viac.odviazana.. nebat sa prejavit to , co citim....mam 19 rokov.Mate niekto podobny problem ?? dakujem :)

moly

Mila janka, myslim si, ze je to tak preto, lebo este nemas s partnerom dlhodoby vztah, teda neviem kolko sa poznate, ale si zrejme typ, ktory nie je hrr, hrr, ale predtym uvazuje, kym si zalozi vztah. :) Preto si teraz zdrzanlivejsia, lebo potrebujes tomu druhemu naplno doverovat. Teda aspon si to mylsim, podla toho, co si mi napisala :)

ele

presne tak, potrebuje to cas, okrem toho si este velmi mladucka a este sa vyvyjas aj emocionalne, o par rokov budes vediet presnejsie formulovat svoje myslienky a popisat svoje pocity. Budes urcite otvorenejsia ako teraz ;)

denniska

casom sa to zmeni, neboj:) a uprimnost robi divy, takze sa neboj povedat, co mas na srdci. premysli si to a kludne to povedz po chvili. Ale ako vravim, cas robi svoje:)