Moze ist o slepe crevo?

Príspevok v téme: Moze ist o slepe crevo?
EllaTN

poradte prosim....uz niekolko dni ma boli v podbrusku aj brucho,ked si tam stlacim tak na lavej strane to boli viac ako na pravej ale boli to na oboch,toci sa mi hlava stale a je mi na zvracanie...vacsinou ta bolest prepukne ked sa konecne niecoho najem...co to moze byt,nemoze to byt slepe crevo?
-------
Slepé črevo www.zdravie.sk

EllaTN

nie mate,som este tu a stale rozmyslam ci je to take akutne ze treba na pohotovost...rozmyslam ci zavolat tete,ona je doktorka...

zuzic

whee_ee ma pravdu...kopu ludi spravilo chybu ze neslo na zaciatku problemu...a niekedy sa uz neda nic riesit a nikdy si to neodpustia...nesprav taku chybu prosim...aby si si nemusela vycitat:) no sup napis nam pekne ze ides a chod uz:)

whee_ee

tak sa nebooooj :) lebo môžeš ľutovať neskôr ... za to nič nedáš, keď tam pôjdeš, buď odídeš kľudná alebo aspoň budeš vedieť, čo s tebou je.

whee_ee

jasné moja, žalúdok máš v podbrušku?? :) a aj hlava sa točí z prejedenia?? :-O ... nehľadaj hlúpe odôvodnenia a choď na pohotovosť. chceme ti dobre.. čo si čakala, že ti tu napíšeme? nebuď ľahostajná k svojmu zdraviu, máš len jedno :)

zuzic

pohotovost utekaaaaaj!!!!
nemusi to byt nic vazne ale moze ti ist prave o zivot!!!
neni to dost vyhrazne? co je jedna navsteva pohotovosti oproti zivotu hm?
tak bezkaj mylsime na teba:)