schudnem ak-,....

jula02

začnem sa viacej pohybovať a tie svaly sa urcčite nestratia, napapám sa viackrát denne v malých porciách a večeru nechám nepriatelovi.

blska 444

nie je realne mozne schudnut 5kg tuku za 2 tyz a neublizit si pri tom...vacsina z tej vahy bude voda a bielkoviny-tj.tvoje svaly.stracat svaly znamena rychlejsie priberat v buducnosti..takze ak tych 5kg potrebujes schudnut do svatby,dovolenky atd...aby si kazdemu ukazala ako super vyzeras-vedz ze po takom hladovani budes vyzerat horsie-unavene,zrejme aj poriadne nervozne...zly napad!!!

jula02

uz som schudla 8 kíl za jeden mesiac, v apríli som zacala. a drzím to odvtedy, ale tá dieta ma uz nebavila, chcem nieco nove vyskušať. uz iba 5 kíl do školy chcem dať dole. moja výska 163 a 68 kg.

TrainingBoy

ak tak velmi chces, tak zacni sportovat a precitaj si nieco o sacharidovych vlnach, ale tolko asi aj tak nezhodis

jula02

áno väčsinou jem grahamový chlieb či rožok, to mi drží este váhu. ale aspon este 5 kíl chcem dať dole. mám nato mesiac ešte. ale potrebujem aj nejakú motiváciu.

jula02

no pokúsim sa jesť 5x denne. v záhrade mám kopa zeleniny, takže výber bude veľký. a tmavý chlieb neškodí?

majkaaa

Priberieš...príde jojo ako vyšitý,pokazíš si metabolizmus. Aj keď je to len na dva týždne!!!!! Chudnutie nesmie byť o hlade,ale o výbere tých správnych potravín. Pokiaľ nebudeš jesť pravidelne 5x denne,trvalý efekt nepríde!!!!!!!!!

mate59

to neurobíš správne,stravuj sa 5x denne,menšie porcie,veľa vody,pohyb.Chudni 1 kg za týždeň.Hentak si akurát poškodíš organizmus.Veď tie kilá si tiež nenabrala za 2 týždne.