Chceli by ste žiť v USA?

Patuss

Starší príspevok ale nedá mi to nekomentovať. Súhlasím s tým čo tu už podotkli viacerí, že to závisí najmä od človeka. Niekto bude z USA nadšení a v živote sa na Slovensku nevráti a niekomu proste tá mentalita ľudí nebude vyhovovať. Avšak myslím si, že ešte stále má veľa ľudí z filmov a seriálov o Amerike skreslenú predstavu.

McTw1sT

Ja by som do Ameriky (ked nie do USA tak do Kanady) siel, no neviem si predstavit ako by som zohnal nejaku poriadnu pracu. Ak sa mi naskytne prilezitost, tak by som sa chcel ist na par dni pozriet do miest ako New York, ako to tam funguje a urcite by som si utvoril obraz ci je to lepsie alebo horsie ako na SR. Na SR mi vadi iba chovanie vacsiny ludi (neviem aky su ludia v USA!).

:))))

lost
Cista pravda,a najhorsie je ked sa z nuly-gadza stane podnikatel a dostane sa ku korytku-nemoze sa zmestit do koze-ako vyskakuje a zdiera ludi.Myslim si ze aj raz na nich dojde.

dagnesaaa

v amerike som bola uz dva razy..a idem zas.. mame tam rodinu, konkretne na floride priamo v miami.. velmi sa mi tam pacilo..a oni tiez byvali pred tym na slovensku... a zivot je tam o dost podstatne lahsi.. lepsi... doma je doma..ale keby sa naskytla vhodna pracvna prilezitost urcite by som nemala problem sa tam so svojou polovickou prestahovat..

Pool

Zdravim, ja by som chcel ist zit do ameriky.čo na to vseto potrebujem ake povolenia,a podobnee veci to keb som sa zbalil kupil letenku a siel tam asi by to nebolo legalne ci ano?? ako to vlastne funguje co vsetko treba tu zelenu kartu ako sa da ziskat ?? diky za info ked tak napiste maila palko10x@azet.sk

nutela123

hassy nno užasne i sa rozkecala ani sa mi to priznam sa nechcelo cele precitat, ja sa to epytam preto ze ci je tam ieco lacnejsie alebo drahsie, len ma zaujimaju nazory, ci ano alebo nie, nepytala som sa na tiene od MAC,