Citim sa osamely

Príspevok v téme: Citim sa osamely
makovnik

Ahojte,
dnes si tak sedim za PC, vonku je super pocasie. Napadlo ma, ze by som velmi rad niekam vybehol, ale uvedomil som si, ze vlastne nemam s kym. Vacsina rovesnikov uz ma vlastne rodiny a s tym spojene starosti a ludi, ktorych som nevidel aj viac ako 2 roky oslovovat nechcem. Pozerali by sa isto velmi prekvapene, ze o co mi vlastne ide. Uz som to zazil a nemam chut zazit to znova. V niektorych situaciach sa citim dost osamelo. Napadlo ma, ci je takych ludi viac, ktori nemaju prilis stastie na ludi, ktori su v ich okoli, resp. ktorych bezne stretavaju. Co vy na to?

Macca

skjdfghiowar a hector dostava ban za urazku admina.
Takze este raz...VSETKY hadky a prispevky mimo temu BUDU ZMAZANE.

machulka44

waw enjoy - alias Help, Denz, Fallo atd.
Dakujem...berem na vedomie prajem pekny den...

Hector...to cakam aj ja...su ludia, ktori vedia vykonavat iba niektore specificke prace...mali sme v robote SBS-karku, kt. vzdy chcela robit chlapom osobne kontroly, vratane ohmatania tela...uz u nas nerobi a je na nu podane trestne oznamenie za obtazovanie...som yvedava, ako to skonci.

machulka44

pre Zamyslenie...
Dakujem Ti, ze si jej to taktolopatisticky vysvetlil(a).
Aj pre taketo osoby je internet nebezpecny, hlavne pre teenagerov.

Zamyslenie

Hm smutne ako sa dokaze vyvinut ziadost o prelomenie samoty... Iveta Michael, naco sa tu tak urputne obranujes, ved konieckoncou celi tento priestor ani len neexistuje a predpokladam ze tych ludi ani nepoznas ak mas take psychologicke skusenosti ako si tvrdila tak sa podla toho aj zachovaj a ustup v mene pokoja alebo prezrad co je dvovodom tejto agresivnej kompenzacie, som si isty ze ostatny ktomu pristupia s pochopenim, kazdy mame predsalen nejake problemi.
PS:nesledoval som celu debatu cize neviem a neviem ci to nebude netaktne ale ajtak sa spytam: kolko mas rokov makovnik? A samota, hm aj mna trapila jeden cas ajked trochu odlisna. Znami priatelia a ludia boli vsade naokolo mna ibaze som mal pocit ako keby ani neboli ako keby neboli ty pravy alebo ty pravy. Ale kazde taketo obdobie prehrmi ak clovek chce a ma volu nieco stym robit.

ojka

ehm, ďakujem Iveta, neboj, ja škatulkovať nebudem, len to tu je zaujímavé sledovanie toto tu niekedy (-:O Ľudia na fóre su jednoducho nepredvídateľní, tak ako celý tento virtuálny svet ... ide aj o to, či jeden človek druhého za nos neťahá.... (:
pekné ránko prajem všetkým (:

Iveta Michael

vitaj ojka! Daj si pozor,som nebezpečný človek:)) A aby si aj Ty rýchlo neskončila zaškatuľkovaná ako ,,psychotik,,:) No vidíš čoho sa človek nedočká,človek mu prejaví pochopenie a dočká sa takej vďaky.
Neboj sa pripojiť do debaty,bude tu ešte veselo:))