Piercing do ušnej chrupavky - cena

Príspevok v téme: Piercing do ušnej chrupavky - cena
anjelik5655

Rozmýšľam nad piercingom do ušnej chrupavky, no nemám ani len tušenie koľko to môže v piercingovom štúdiu stáť. Myslím prepich+šperk a nejakú tú vodičku na dezinfekciu. Mohli by ste mi niekto prosím poradiť?:) O a neviete tiež o nejakom dobrom piercingovom študiu v Košiciach? dakujem :)

Beee

Mne povedali, že si mesiac od nastrelenia nemám tú pôvodnú náušnicu meniť ani vyberať. Ale budeš cítiť, keď už to budeš mať zahojené ;)

Llloolll

Ahojte pred 2 dnami som si bola dat nastrelit do usnej chrupavky nausnicu (v zlatnictve)
Ale zabudla som sa opytat ako dlho to tam mam mat

Osobaa

Ahojte teraz v piatok si idem dať naušnicu do chrupavky, podľa vás ako to je lepšie prestreliť alebo prepichnuť veľa z váš tu písalo že prepichnutie sa rýchlejšie hojí.

Červenovlasá Mariška

Tá naušnica sa len tazsie dava dolu je dobre zaistena aby si to nestratila musis sa s tym pohrat. A ta zaschnuta krv je asi normalna ja som tiez mala ale uz mam 3 dierky asi 2 roky a v pohode vsetko. Ked mas nastrelenu nasnicu treba s nou obcas zatocit a ked si ju otvoris treba to aj vycistit alpou slivovicou

barboris

ahoj..ja som mala druhu dierku vedla tej normalnej ked mi nastrelila nausnicu vobec to nebolelo až potom po nejakom čase ,čistila som to aj všetko ale stale to bolelo viac.raz som sa zobudila na to že mi ucho krvaca.Oco mi musel klištami vytiahnut naušnicu ktora sa nedala dat dole.Ta pani ktora mi ucho prepichovala mi pri prepichovani naušnicou prištikla aj cast ucha spravila sa mi tam taka gulicka ktora bola vlastne stvrdnuta krv. Naušnicu uz teraz nemam a dierku som musela nechat zarast.

ElLilo

Prepichnúť som si dala chrupavku cca pred 4 mesiacmi .. Prvých pár dní to bolo napuchnuté,celé červené a bolelo to, ale dalo sa to vydržať.Dala som za to nejak 12€ aj s náušnicou z chirurgickej ocele. Radšej si chrupavku dajte prepichnúť ako nastreliť.Pri nastrelení vám môže no , nemusí prasknúť chrupavka a počítajte , že sa vám to môže dlho hojiť ako mne ..

jojina

Ahojte :) ja som si dala chrupavku prepichnúť kamarátke. Vzala ihlu , prepichla , dala naušnicu a bol pokoj :) Ten prepich samotný ani moc nebolel skôr ked tam tú naušnicu dávala... Deň či dva to bolelo , ale teraz je to už v pohode a milujem to :) odporúúčam

meli55

Ahojte, čítam si vaše príspevky a spomínam si ako som k tomu piercigu prišla ja. Mám teraz 35 rokov, ale ked som mala 30 tak som bola v nechtovom salóne a tá slečna či robila nechty, mala piercigu v chrípke. Veľmi sami to páčilo a tak som sa za 5 min rozdal :-) bolelo to len pri vrchu. Na dalsi deň sme cestovali na dovolenku k moru. Pred manželom to skryvala asi tri dni :-) nijakú starostlivosť som nevenovala, lebo more má liečilo samo. Tak odporúčam dať si pred pobytom pri mori. Slabá voda robí svoje. Nikdy som stý, nemala nijaký problém. Akurát ked?si v posilke dám slúchadlá tak to vadí.preto som si dala teraz piercigu ktorý sa dáva do nosa a teda sa neurčuje ani nijak nezapina. Vyberiem kedy chcem a jednoducho znovu nasadim....

Bona12345

Ja som si to dala pred dvomi týždňami, všetko som mala v poriadku a pri prepichovaní to troška bolelo. No ani mi to neopuchlo ani nič, teda až doteraz. Až po dvoch týždňoch mi to opuchlo, neskutočná bolesť mám to červené a neviem čo s tým. :/
Stále si to čistím tak ako aj predtým ale už druhý deň to mám opuchnuté, dávala som si to v Hlohovci takže v Košiciach netuším koľko to stojí.