domáci laser alebo IPL na odstránenie chĺpkov

piipiatko

ahojte ja byvam momentalne v anglicku a vsimla som si ze zopar laserov je napredaj,su drahe okolo 400libier len sa bojim ze by to boli zbytocne vyhodene peniaze

zuz g

Ahoj, ja som si ho prave objednala, mam za sebou prve ošetrenie, ďalšie môžem absolvovať až po 2 týždňoch. Už teraz vidím redukciu rastu chĺpkov, ale efekt je vraj dosiahnutý až po 6-7 ošetreniach, tak potom dám vedieť...Ale vraj nie je účinný na každý typ pokožky. Ja osobne mám stredne hnedú, takže vraj optimálnu :)

hmmmmmmmmmmm

ja mam problem s chlpakami na tvari, mam to zrejme z lieku roaccutane +nejaka ta genet.predispozicia, od januara tohto roku do jula som mesacne absolovovala laser.osetrenie ,teraz som len 2 mesiace bez liecby, uz vidim zopar tmavych a viac uplne bledych, neviem ci to bude pokracovat, ak ano, skoda vyhodenych penazi, plus este mam aj o par znammienok naviac na tvari'vdaka' laseru!na dalsiu liecbu sa uz urcite nechystam aj keby tato bola uplne neucinna.okrem financneho dovodu je tu pre mna aj dalsi-dovod-na jednom disk.fore som citala,ze laser moze poskodit svalstvo alebo podkozne tkanivo /bol to pripad liecby tiez tvaroveho ochlpenia/kde si pacient vsimol ze sa mu akoby stracali kontury tvare a lekari zistili ze laser sposobil nejake odum.tkaniva/takze ma to dost vydesilo.takze s domacim by som neexperimentovala i ked si myslim,ze nie su az take silne-a teda ai ucinne! ale co som videla ,su napr su aj od PHILIPS-lumea je to IPL a laser napr.Rio laserove pristroje.skuste si dat do googlo napr philips lumea reviews alebo rio laser reviews a mozete sa dostat aj na diskusne fora.

kamikami

Nasla som len tohto predajcu www.azet.sk. Laser odstrani tmave chlpky, na blede je malo ucinny, IPL je ucinnejsie zas na tie blede.