Ospaly a nechutí mi jesť

Príspevok v téme: Ospaly a nechutí mi jesť
sssstttttrrr

cely tyžden minulými nechutí jesť ..a teraz som aj ospaly.....strašne mi bije srdce v celom tele .... asi minuly tyžden som nachladol...... som užival vit c..... a telo asi bojuje a bojuje...ale som teraz strašne ospaly a neviem sa sustrediť..ale najviac ma štve že mi ani jesť nechutí čo som velky jedák.....čo mi poradite....čo mam robiť

MAREK851

pekny vecer,tiez by som sa rad spital niekoho zo skusenostami ako riesit totalnu nechut do jedla nepocitovanie hladu,moja obv.dr mi povedala ze to moze byt na zaklade HCV no to mam po liecbe uz negat.mam aj psych.problemi som v lieceni ale som ten typ kde to nevydno,no trapi ma ze vyzeram ako tien a neviem si dat rady dokonca obcas ak si dam aspon vodu pride mi na zvracanie.dakujem

Jenni

Na začiatok pár otázok myslím,že by si mal zájsť na odborné EKG vyšetrenie.Máš rozhodne málo kália.Točí sa ti aj hlava ked sa postavíš?pocit na zvracanie? zimomriavky zvýšená teplota bolesti svalstva? Zadychávaš sa?kašel nádcha?máš pocit,ako keby si bol pred chrípkou?Odpovedz mi na otázky pre istotu či sa nemýlim v diagnoze.

rena23

Rene, na zaklade coho mu diagnostikujes panicku poruchu? Na to busenie srdca nestaci, musel by mat aj ine priznaky.

Rene25

pozri si na google lekárske knihkupectvi panická porucha od Petra Kukumberga mal by si si tu knihu rozhodne prečítať má dosť dobré referencie teda ak ti na sebe aspoň trocha záleží.

Rene25

Ahoj tak ma napadlo či nemáš panickú poruchu.Nerobím si prču zájdi za psychologom čo s tým? Toto sú totiž hlavné príznaky panickej poruchy nespavosť depresia úzkosť a nechuť do jedla.možno ti dá predpísať nejaké lieky ide o to aby si sa cítil lepšie spýtaj sa psych.na antidepresíva.Pozri možno si v nejakom strese čo si vôbec ani neuvedomuješ.Vela hercov spevákov majú tieto stavy hlavná príčina stres či fobia a preto chodia za psychlogom aby sa cítili lepšie. Preto chod aspon za psychologom len tak sa porozprávať daj potom vedieť.