má takýto vzťah budúcnosť?

Príspevok v téme: má takýto vzťah budúcnosť?
mondsee

zoznámila som sa s jedným chalanom. je o tri roky mladší (ja 24,on 21). ale rozumieme si. ja pracujem, on chodí do školy. nemá vlastne nič a to si vyčíta, že mi nemá čo ponúknuť . a že on je neskúsený.
sama neviem, čo mám robiť . asi zbytočne veci nekomplikovať a počkať ako sa to vyvinie? som zmätená ..

rozumiem ti

mondsee: viem, co citis.. presla som tym. ale toto je slepa ulicka, nikam nevedie. su dve veci, ktore lutujes. a to: ze si nerozpoznala vcas umysel. a ze si vlastne nevedela, co hladas. a teraz uz nechaj minulost spat. zi svoju pritomnost a mysli na svoju buducnost :) co Ty vies?! mozno prave s nim..

mondsee

presne, čo "ak" ... :) .. musím myslieť pozitívne :) .. len si teraz posledné dni uvedomujem, že som v mojej minulosti, v mojej hlúpej mladosti porobila blbé veci, kt.sa nemuseli stať. a teraz to akosi na mna dochádza..preto sa cítim pri nom taká "zlá" ......

rozumiem ti

mondsee: prestan tolko vahat :) mozno on je prave to, co si chcela a hladala... toto ta uz napadlo?! kludne si daj nacas... aj tak cas jediny neskor ukaze co a ako..

kto chce, hlada sposoby. kto nechce, hlada dovody... toto nie je z mojej hlavy, citala som to tu niekde na fore. mudra veta. v ktorej casti sa vidis Ty?!

mondsee

viem, že on ma chce a chcem aj ja jeho, len sa možno bojím, nie je taký, ako chlapi, čo som mala doteraz.. možno preto sa bojím zmeny. a myslím sem-tam na to, že on si zaslúži niekoho lepšieho....hmm (ale to musí posúdiť on ..)

rozumiem ti

mondsee: nevidim dovod na to, aby si takto rozmyslala. a co ti, ktori maju o niekolko desiatok rokov mladsieho partnera? prepac, ale Ty naozaj chces zit podla toho, co si okolie mysli? hmmm... a ked Ti niekoho neoddobria, naozaj si ochotna ostat preto sama?! ja by som Teda nebola...

mondsee

viem, že by som nemala, ale štvú ma názory iných... malo by mi to byť jedno..ale trochu nie je .. čo ak budú hovoriť, že čo ten s ňou,alebo naopak.. no ako malé decko!

rozumiem ti

rozober si to na drobne.. na com Ti zalezi najviac? na nom ako cloveku, na sebe, na tom vztahu? coho presne sa najviac bojis? ze odide ON, ze ostanes zas sama, alebo co si o Tebe pomysli? klad si taketo otazky postupne sama. a postupne budes nachadzat aj odpovede. a cim viac odpovedi najdes, tym viac si budes ista. sebou a v tom, co chces.

slima

mondsee: neries...vazne, cim viac clovek riesi, tym menej ma jasno. Nechaj veciam volny priebeh a ono sa to "samo" vyriesi. A take myslienky " nie som pren dost dobra", tak take si hned vyhod z hlavy - jasne, ze si viac nez dobra! Keby si nebol, tak ta nechce...

mondsee

ked ja ani sama už neviem, čo je správne, čo nie .. je pravda, že takýto vzťah som nemala. nechcem urobiť niečo, čo ho vystraší ..

mondsee

adam,nie,som lev.. a nie preto nechcem, aby si sem písal, že sa možno naše názory nezhodujú,ale proste si to neželám!