Strata chuti na sex

Príspevok v téme: Strata chuti na sex
zuzi CHC

ahoj,chcem sa opytat,ci mi vie niekto poradit resp zazil nieco podobne..zijeme spolu s partnerom 2r,zom v 3 mes tehotenstva.problem je v tom,ze s nasim sexualnym zivotom to ide doslova dole kopcom!posledne mesiace mame sex max raz tyzdenne,niekedy ani to nie:( mrzi ma to,nie je to tym tehot,bo tento problem zacal uz predtym.mame krasny vztah,tak nechapem,co sa stalo...stalo sa vam niektoremu pani,ze vasa partnerka pre vas prestala byt pritazliva bez akehokolvek dovodu?(nepribrala som,nezanedbavam sa..:)mame obaja 27r.

zuzi CHC

ironia je,ze vcera som zistila,ze v skutocnosti budem mozno pricinou ja!prichytila som sa vecer,ako si taham perinu az po usi a snazim sa rychlo zaspat!

Anita11

Ja som vydatá skoro 26rokov a moj manžel bol moj prvý a jediný partner a možem povedať, že milovanie v úprimnom a krásnom vzťahu je také, ako píše Adam. Dozrieva vekom.
Zuzi CHC, nebanuj, že to už nie je 4x denne. Veď nám musí ísť o kvalitu a nie o kvantitu. Skutočne je doležitá predohra, nemyslím len tú už v samotnej posteli. Nežné pohľady cez deň, jemné pohladenia, letmé bozky...., proste naladiť svoju myseľ na to, že sa na svojho partnera tešíš a on na teba, potom už v posteli je to ľahšie a intenzívnejšie.
Ešte je doležité, či aj tvoj partner to cíti ako ty. Jemu to možno stačí tak, ako to je teraz a nepociťuje potrebu niečo meniť a pridávať. Skús sa nenúteno s ním o tom porozprávať. Najdoležitejšie je, že máte KRÁSNY VZŤAH, ako sama píšeš. To je základ toho, aby aj váš sexuálny život bol krásny. Nie vždy aj v tých najlepších vzťahoch je nálada na milovanie, ale doležité je, aby ste si uvedomovali blízkosť toho druhého a cítiť bízkosť duší, keď je telo
unavené...

AdamKrt

zuzi CHC:

ked budem parafrazovat Dannyho De Vitta z filmu "Peniaze tych druhych"
www.csfd.cz

tak ako hovoril niekomu, kto na otazku, ze ci si da sisku, odpovedal, ze neni hladny, odpovedal sposobom...:

"Na šišku netreba byť hladný..."

To iste by som povedal aj o milovani. Aspon z mojej strany. Teraz, skoro po 2 rokoch vztahu mam chut na priatelku este viac nez na zaciatku, aj ked to vzrusenie je uz mensie nez na zaciatku.

V zaciatku bolo skor vacsie vzrusenie a mensi pozitok z milovania, ale teraz kedze je clovek tvor vynaliezavy, i ked uz clovek neni z toho druheho taky paf, tak cim viac sme sa milovali, bolo to lepsie, lepsie a lepsie. Taka vzajomna synchronizacia. Maloco nam zo zaciatku slo v milovani, teraz uz vselico a podstatne intenzivnejsie to prezivame. Stale je co spoznavat. Cim lepsie ju poznam, tym to lepsie ide. Pritom po tom case co ubehol, tak aj sexualne zdravie sa vyrazne zlepsilo, ze teraz by boli chute aj na 2x denne, len zial vztah je na dialku... :)

Cim clovek lepsie toho druheho spoznava, tym viac vie o nom, je mu blizsie. Pozna jeho telo ako vychodenu dialnicu a vie, ake zakutia su na nej. Cesty ktore rychlo dovedu co ciela, ci naopak, velmi pomaly. Ale vzdy sa tam najdu i nejake tie tajomne zakutia, ktore treba prebudzat. Pre mna je milovanie dobre vzdy, ked je a moja priorita je uspokojenie partnerky.

Vyskusali sme uz vselico a zacinam pomaly zistovat, ze nie v technikach sa skryva tajomstvo krasne prezitku danej chvile, ale ze je to v mysli milovanej osoby, ako sa citi.

Clovek moze roky spoznavat i seba a ked ma milovanu osobu, moze to spojit. Vzdy je co objavovat. Chce to len nenechat vychladnut plamen vasne a stale do neho prikladat polienka... :)

Mozem povedat, ze na sebe som si vsimol, pritom ked ste schopni sa dlho vzrusovat a mate napr. o tom druhom vzrusujuce predstavy, tak sa vam moze stat, ze napr. ci s hlasom, ci pritomnostou toho druheho si ho zafixujete na pavlovov reflex tak, ze pri tej druhej osobe uz telo zacne automaticky reagovat uplne podvedome. Mne sa to stava s priatelkou, ked ju pocujem, vidim, ci aj ked si s nou pisem. Telo mi reaguje vzrusenim, ako tesne pred milovanim. Zaujimave je, ze take reakcie by som vobec neocakaval, pretoze su to situacie, ktore by som v minulosti vobec nepokladal za vzrusujuce.

A ono je to tak: co zasejete, to zoznete... :)

zuzi CHC

mas absolutnu pravdu Adam,ono to fungovat bude,ale ako dlho?!tebe sa to nestalo,ze by si po dlhsom vztahu stratil zaujem?

AdamKrt

ina metoda:

co zahrat na strunu jeho chlapskeho ega ?

Ked zena povie priatelovi, ze sa zhorsuje - nech nieco on vymysli...., predpokladam, ze dost chlapov to bude skriet a budu sa chciet zlepsit, pokial im na partnerke zalezi... :)

AdamKrt

to som nemyslel, robit to stale takto. Ale co tak obetovat jeden tyzden a vydrazdit sa. Naviac ono sa to predsa da robit aj v kratsej forme. Povedzme 2 dnovej. Alebo v ramci dna. Vzrusovat sa uz rano, telefonatmi cez den, nieco po praci a na vecer si nechat uz finale...

Ved to neni navod. Vsetko sa da prisposobovat.

zuzi CHC

Adam,ak mate s partnerkou energiu a cas a chut na denodenne dlhe predohry atd,tak to fakt obdivujem,obavam sa,ze keby poviem dannymu ,ze teda dnes bude na mna len "kukat",asi by rovno zaspal,aby si pak nemusel neskor honit v tej kupelni:)))))

zuzi CHC

Ja sa hlavne obavam,ze tieto triky typu tantra atd su jednorazova pomoc...zavidim parom,kt maju aj po rokoch vyborny sex,bo poslednu vec,co som cakala bolo,ze mi dopadneme takto:))a to sme na zaciatku mali sex 4x denne..ach jaj!

AdamKrt

lea32 Dnes 15:23:

je to mozne... Ale to zalezi na tom, ci Ti staci kocka cukru, alebo ten najlepsi dezert na svete :)

AdamKrt

lea32:

pre pubertiakov ? Pochybujem, ze Ti maju cas vydrzat 7 dni... Praveze je to skor urcene pre pary, ktore su casto spolu...

Podrobnejsie na:
www.dokonalezeny.cz

Poradne - to je americky vynalez pre ludi, co sa nevedia otvorene medzi sebou porozpravat. Ako tahat z ludi grosiky... :)
--------------
Mimochodom, ak je chlap lemra a necha zenu pracovat a este sa samu starat aj o domacnost, tak potom niet divu, ze sa jej aj nechce milovat. Ked sa dvaja pustia do roboty, pojde im to pekne od ruky a budu mat aj nejaky cas na seba. Finale potom cez vikend. Staci naucit sa oddalovat vzrusenie a to sa bude tak stupnovat, ze neuverite, kolko chuti sa zrazu zacne objavovat... :)