Necitim ze som tehotna

Príspevok v téme: Necitim ze som tehotna
linda b.

buduce aj aktualne maminy:),mam jednu otazku,som v 12tyzdni tehotenstva a vobec sa fyzicky necitim tehotna:/bolo mi asi 2 tyz mierne nevolno,ale to bol 7-8tyzden,odvtedy vobec nic,dokonca ani ziadny prirastok na vahe.je mozne,aby bolo vsetko v poriadku a prebiehalo tak nenapadne?viem,ze ta otazka asi posobi hlupo,ale je to moje prve tehotenstvo,som posledny mesiac v australii a este 3 tyz budem,tak ani nemam moznost navstivit svojho lekara a trochu(mozno aj zbytocne) stresujem.

Andrea25

Ahojte mozte mi prosim poradit?Som v 13 tyzdni a 6 dni a necitim v brusku babo...Bojim sa aby sa mi nestalo to co s mojim prvym ze mu prestalo v 11tyzdni bit srdiecko...Mozte mi prosim poradit...

nataly24

ahojte baby mohly bi ste mi poradyt uz mesiac a daco mi meska MS ...poslednej Ms som mala styk s priatelom sa snazyme o babetko po tyzdny som mala vytoky slabo hnedy az ruzovy ..robila som si test a vysiel neg. a mam nepravidelny ciklus ...zakze teraz neviem

Emma J.

Linda, u mna presne to iste, 11 tyzden, vobec ziaden priznak,na zaciatku som bola troska ospala, ale inak nicovate nic, a zacala som vymyslat kadejake teorie. Aj ked dnes som pocula bit srdiecko,a mimi si vegetilo, stale sa mi to vrta v hlave, preco tolko bab ma priznaky a ja ani jeden jediny :-) Tak ver, ze vsetko je OK, a ono bude, vlastne mozeme byt happy, ze nam aj miminku je dobre,a sa netrapime, no nie? :-)

Netehulka

www.fpnsw.org.au

SKUS navstivit Family Planning Clinic, ak si v Sydney. Su zadarmo a dobri lekari.

Ak nie si v SYD, tak skus pozriet, ci mate v tvojom meste nieco podobne.

fruta

..ja som bola v 3 tt na ultrazvuku na potvrdenie tehotnosti, potom až v 12 tt, a žiadne príznaky som nemala, ani nevolnosti, ani nechutenstvo, iba sa mi prsia zväčšili =), inak som sa vobec necítila tehotná, tiež som mala také obavy, že čo keď niečo nie je v poriadku, ale všetko bolo ok, teraz som v 21 tt a stále neviem, že som tehotná, pribrala som iba 2 kg, ani to poriadne nieje vidieť =(, ešteže sa malý často ozýva svojimi kopancami =), a keď dlhšie nekope tak ho zobudím nech dá o sebe vedieť a hneď som kľudná, takže buď v pohode hlavne, každá žena to prežíva úplne inak, držím palce =)

ele

Baby, ani nehovorte, ja som tiez netusila ze som tehotna, pila som a fajcila, ja krava, prvych 5 tyzdnov. Ked som zistila ze som tehotna, nasadila som omega 3-mastne kyseliny, tie su dobre na vyvin mozgu. Dnes mam 16 mes. chlapceka a je perfektny, psychomotoricky je dalej ako ine deti, nechcem sa chvalit, ale je to tak :)) klop-klop, som bohu vdacna.. No a k tomu tehotenstvu, mna vtedy boleli prsniky stale, to ma nikdy tak neboleli, ani pred menstruaciou a nevolnosti pretrvavali az od 9.tt.- do 13.tt.

mirka 23

Linda, tak ked si bola v 6tt u lekara, tak je to super. Ja som ešte v 12 bola na dovolenke a tam som si vôbec neuvedomovala, že som tehotna :-) Som sa jašila v bazene s neterou jak mala a každy večer som to babetko vytancovala :-)))
A ano planovane, už pred dvoma rokmi.

linda b

diky baby,ste strasne zlate,asi musim ist zahrat krvacanie,bo(verim si:)ale nejak sa mi to cele nezda...definitivne menej citlive prsia,nie som uz citliva na zapachy.normalne mam cistu plet a prvych 10 tyzdnov som bola vyhadzana ako pubertacka..aj to akne je posledne 2 tyz prec:/ drzte palce!

usiko

inak ten napads pohotovostou je dobry...povedz im, ze si krvacala a sono ti musia spravit...a mas po neistote....

Inak tie reci o tom ze versi a pocuvat svoje pocity su do neba volajuca somarina, kolke take boli annevyslo...viem, ze si na prasky,zato by som sla na pohotovost a zvelicila....