klitoris-je nejaky osvedceny postup?

Príspevok v téme: klitoris-je nejaky osvedceny postup?
BonoVVV

Keď sa snažím uspokojiť priateľku jazykom a lížem jej klitoris nič to s ňou nerobí.Robím to zle? Je na to nejaký osvedčený smer, pohyb alebo niečo? Občas mi povie že nižšie ale nižšie nič nie je tak som zmätený. A keď už nájdem miesto kde jej to robí dobre tak o chvíľku už zase nie. Vie mi niekto poradiť?

civediamo

bono-aale čo by si nevedel:))len jemne a HODINU TO TRVAT NEBUDE,,,každa žena je ina ale tym že sa na jej "miestečko"vrhneš plnou silou nič nevyriešiš,,,viem z vlastnej skusenosti,moj si myslel že čim silnejšie pritlači tym budem prv:))neviem čo mal predomnou za partnerky asi nejake masochistky:))tak len trpezlivo,jemne pomaličky...nezabudni a uvidiš že to vieš:))

papulka12

musis sa jej opytat...ked mate staly sexualny pomer, mali by ste si doverovat natolko aby ste sa vedeli porozpravat o vsetkom... a hlavne o tomto... kadza zena je individualista sam o sebe... musis najst to co sa jej paci a skusat kde to bude,.,.. nesmies sa vzdat alebo dat zmiast proste sa jej na to spytaj...pa

veeronka

Bono, zozen si knizku Ako uspokojit zenu.
V skratke: jemne pomaly. Nevrhnut sa rovno na klitoris. Ak rychlo zacnes jazykom, hrozne sa narobis a bez efektu. Hladit siju, chrbat, prsia okolo bradaviek, velke pysky. Klitoris najprv hladit - ale pozor ! zhora a jemne a vytrvalo. Rozhodne sa vyhni dotykom ustia mocovej rury, boli to. Jazykom jednoducho lizat, ako zmrzlinu, naplocho, jemne, netlacit, zlahka - setri sily :-).. a vytrvalo to iste.
Aj tak si nemysli, ze je to zarucena cesta k jej orgazmu. KOpec zien ho ma len s vibratorom. Kym na to pridu, niektore hraju divadlo, len aby si sa citil ako skvely milenec a udrzali si ta alebo aby to uz mali za sebou.
Vibrator je fakt tutovka, hrajte sa. Kupte si na zaciatok mensi, hladky, jednoduchy ale silno vibrujuci. A aj s nim jemne ale vytrvalo.

BonoVVV

Ja som trpezlivý. Ale naozaj neviem čo jej robí dobre...a keď mi to občas ukáže tak nadruhý krát jej to presne tam už nič nerobí. Niekedy ju lížem aj hodinu kým má orgazmus. Je to normálne? Koľko to trvá vám?

gtrea

na mna funguje to, ak prve jazyk ide pomaly kruzivymi pohybmi okolo klitorisu a dlho dlho pomaly,aj ked by som chcela uz tak poriadne rychlo, ale i tak to partner robi stale pomaly a to ma tak vyrajcuje a ku koncu uz rychle pohyby jazyka....a ja salieem

Well

Bono-nemas problem s tym,ze ho nevies najst??
Po niekolkych minutach ho najdes a vtedy sa k nemu spravas ako macka nad hrncekom mlieka?:)