Sosovky a zacervenane oci (vecer)

Príspevok v téme: Sosovky a zacervenane oci (vecer)
karotkaaaa

ahojte, k.s. nosim asi uz cca 3 roky, som s nimi spokojna, ale vsimla som si uz asi 2x, ze lave oko je vecer akokeby viac podrazdene, chyta taky akokeby slabo ruzovkastu farbu okolo rohovky a od spojivky sa tiahnu navretejsie cievky. Sice navrete cievky mam bezne, aj ked mam k.s. Pritom to lave oko ma neboli, neslzi, nestipe, vidim dobre... Neviete mi na to nieco poradit ? Nejake upokojujuce kvapky alebo nieco podobne ?? Dakujem

lienkak

ja som mala podobný problém,
u mňa sa začervenanie očí začalo v jari, keď kvitnú stromy, šla som na alergológiu, tam mi zistili nejakú alergiu na určitý druh peľov a šošovky - teda aspoň tie, ktoré som používala predtým (na 30 použití) som musela úplne vysadiť. teraz občas používam jednorazové, ale aj tak mi nerobia úplne dobre, častejšie nosím okuliare, aby si oči troška oddýchli.

mirka 23

Môže to byť aj alergia a hlavne ked jedno oko je červene a druhe je v pohode. Najlepšie je kvapkať koloidne striebro, ked nie tak Visine, alebo aj Hypromeloza s pantenolom je fajn a podstatne lacnejšia.
A jesť vit. C.

TrainingBoy

Zacervenane su z nejakeho dovodu, mozno tvoje sosovky neprepustaju dostatok kyslika a tak sa to kompenzuje rozisernim cievok.

Zapal nebyva casti, jeden kamos nosil sosovky mesiac bez toho aby si ich vybral a nic, videl som ako mu pri treni oka vypadla do ruky, naslinil, poutieral, dal naspat ... a nic.

Kazdopadne je dobre nenosit ich stale ked nemusis, napr. doma si daj radsej okuliare.

wejka

na začervenané oči stačí visine.. ale myslím že večer pred spaním to nie je potrebné..
ja som momentálne týždeň pn vďaka šošovkám - zapálili mi oči..:)