zumba - dvd

monica gazpio

So súpravou DVD som spokojná. Je to super cvičenie. Cvičila som podľa týchto DVD dvakrát, keďže, som mala nádchu, tak som nemohla cvičiť hneď, ale už sa dnes veľmi teším na zumbu. Nemôžem sa dočkať. Let´s zumba !

kajkap

Uz som si jedno DVD prehrala na DVD prehravaci u babky a mozem povedat, je to super, krasne mi to prehralo, bez jedineho sekania.

monica gazpio

DVD-čka mi doma na počítači neprehralo z dôvodu chránenia autorských práv. :-( Myslíte, že v klasickom DVD prehrávači mi to prehraje ? Za odpovede vám veľmi pekne ďakujem. :-)

monica gazpio

Ďakujem Vám za uverejnenú stránku, milá mimamima, aj ja som si objednala tie dvd s činkami, dnes mi prišli, oskúšam ich prehrať na počítači, aj prehrávači. Pevne verím, že budem maximálne spokojná, keďže som za to dala 36 EUR aj s poštovným a balným. Keď ich oskúšam, dám vám vedieť, ako som spokojná. Je to oveľa lepšie ako dávať za každú hodinu zumby vo fitku 3,30 eur a ak permanentka, tak 28 eur na 10 hodín a hodina ubehne ako nič, a tak zaplatím raz, mám pokoj na celý život, cvičím kedy chcem, o koľkej chcem, ako dlho chcem, nemusím sa prispôsobovať skupine, nemusím si aktivity a povinnosti prispôsobovať, len kvôli tomu, aby som stihla na taký deň a takú hodinu na zumbu vo fitku. Takže asi tak. :-)

monica gazpio

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či neviete, kde v Prešove, prípadne v Košiciach, by sa dalo kúpiť originál DVD zumba ? Precvičuje ju kolumbijský tréner Beto Perez a sú k tomu aj ľahké činky zumba. Myslím, že sú to štyri DVD. V Prešove som bola vo väčšine obchodoch to nemali. Za odpovede vám veľmi pekne ďakujem. :-)

mimka775

No asi skôr za 8, musím zapoítať aj dvd, tak ked niekto chce, napíšte mi na mailík. mima.ebringerova@mail.com

petero1977

Mam na predaj ZUMBA DVD 4 Box SET.
Obsahuje 4x DVD ORIGINAL NOVE !
DVD Zumba č. 1: Zumba Beginners
DVD Zumba č. 2: Zumba Advanced
DVD Zumba č. 3: Zumba Power
DVD Zumba č. 4: Absm Buns and Thighs

Viac:
buysale.co.uk

Cena : 24eur (cena obsahuje aj postovne)