Mate skusenosti s OVB-fin.makler???

Príspevok v téme: Mate skusenosti s OVB-fin.makler???
smoulinka250

Dobry den, chcem sa spytat, ci ma niekto skusenosti s toutou instituciou. Mala by som tam nastupit ako financny makler. Nechcem aby sa stalo nieco, co by som potom velmi olutovala. Nerada by som okaslavala ludi, chcela by som im ponuknut fakt len to najvyhodnejsie, nie ziadne okaslavanie kvoli peniazom. Nie som typ cloveka,ktory si zaraba na druhom. Chcem si len privorabat popri vyske.Viete niekto o tom viac? Za info dakujem

Inn

Ja mam podobnu skusenost ako rew - s tým, ze najprv som si obehala banky sama - potom som išla za owb poradcom - max nespokojnosť nehovoriac o tom, ze mi ponukal tiez len 2 banky - ale to preto ze sme chceli hypo do predu a to robia len dve banky speci produkt - ale horsie percenta ako ked som sito vybavovala sama a horsie skoro o 1% čo pri hypo je neskutočne vela - a ked som bola v banke tetuška mi povedala ze to oni tak maju lebo ich banka z toho platí - ujo len natahoval čas max nespokojnost OWB uz nikdy!!!

rew

Pana z ovb nam nedavno odporucila realitka s tym ze nam mal pomoct s vyberom banky kvoli hypoteke. Ako vysledok svojho patrania ponukol dve banky - nazvime ich banka 1 a banka 2. Jednoznacne vsak odporucal banku 1, s cim sme teda suhlasili, neskor sme vsak zacali rozmyslat este nad bankou 3. Ked sme mu to spomenuli, reakcia bola nieco v zmysle: ach ano, neskor som nad tym rozmyslal a aj oni maju dobre podmienky, tak ked tam pojdete pojdem s vami (akoze som vam to dohodil, nech z toho nieco mam...). Neskor sa ponukol ze tam zajde namiesto mna, vybavi pripravu podkladov, ze to pojdem uz len podpisat. Dalsi den rano ked bude v banke mal zavolat aby som dosla za nim. Namiesto toho popoludni prisiel mail s porovnanim podmienok v nami vybranej banke 3 a tej povodnej nim odporucanej banke 1. V maili bolo zdoraznovane o kolko je nizsia mesacna splatka pri hypoteke v nim vybranej banke 1: smutne bolo ze porovnaval dve cisla vypocitane z odlisnych parametrov (rozna doba fixacie a splacana suma), ked som si to teda este raz prepocitala rozdiel bol asi 70 centov. Je pravda ze nami vybrana banka 3 sa neskor ukazala ako nevyhodna, avsak na zaklade faktov ktore on vobec nespominal. Bola som tiez osobne v banke 2 ktora sa mi nakoniec pozdavala najviac. No za danych podmienok sa ako najvhodnejsi ukazal bezucelovy uver, na ktory nas tento pan vobec neupozornil. A teda spravanie sa dotycneho sa mi zdalo mierne podozrive (no mozno som len paranoidna..) Takze vysledok bol ze som stratila dve ci tri hodiny casu stravene s -nezavislym- poradcom, vybavovanie uveru sa predlzilo asi o 4 dni, banky som si aj tak obehala sama. Netvrdim ze toto je filozofia celej firmy, je to len moja osobna skusenost s konkretnym zamestnancom.

Miarin

Ahoj... Platí táto správa ešte? :)
Ak áno a stále chceš vedieť viac, tak sa mi ozvi na e-mail prosím

martinius220@gmail.com

alebo

533445@ovbmail.sk